James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Meali kimse vergiden kaçmasın, gidin dükkanlara 1 telefon kendinize 3 telefonda bana alın hamd edin demek istiyor
Onu savunmuyor ama durumdan memnun deil insanlar bencede haklı kaçak almakla napsınlar 3 kuruş maaş alıyorlar zaten yarısı vergiye gidiyorYok ki şöyle kaliteli bir muhalefet biz iktidar olunca ÖTV sıfırlayacaz veya kaçak telefon serbest olacak diyen ...
Not: Sen harbiden kaçak telefon satıcılarını ve çakma IMEI mı savunuyon ?
Bu arada haberde yanlışlık var doğrusunu söyliyim size gümrükten geçerken telefon başı dolarla para alıyorlar imei mevzusuna gelirsek sahte imei deil eski kullanılmayan cihazlardan seri yapıp unlock edip bi programdsn imei atılıyor
Meali kimse vergiden kaçmasın, gidin dükkanlara 1 telefon kendinize 3 telefonda bana alın hamd edin demek istiyor
Haberin videosunu izlemeni öneririmOnu savunmuyor ama durumdan memnun deil insanlar bencede haklı kaçak almakla napsınlar 3 kuruş maaş alıyorlar zaten yarısı vergiye gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada haberde yanlışlık var doğrusunu söyliyim size gümrükten geçerken telefon başı dolarla para alıyorlar imei mevzusuna gelirsek sahte imei deil eski kullanılmayan cihazlardan seri yapıp unlock edip bi programdsn imei atılıyor
Bu ülkede ki insan aç kalır hine telefon alır bu onun ayıbı ama bu kadar pahalı olmasıda devletin suçu yurtdışında isteyen herkes en baba telefonu kullanıyor zaten ki orda ki resimlerde note 8 2021 görüyorum fiyatı en fazla 2300 liradır hadi redmi note 10 S var olsun 3 k çokmu kiHaberin videosunu izlemeni öneririm
Yakalanan telefonlar öyle 3-5 kuruşluk telefonlar değil çoğu en baba üst segment telefonlar. Vergisiz ham hali 10 bin TL üstü olan telefonlar...
Adam mavi yakalı düşmanı kendini aşırı belli ediyor, mavi yakalı emekçi asgari ücretli sıfır araba sahibi olmasın ev sahibi olmasın, ps5 sahibi olmasın, mi11, S21, ip13 sahibi olmasın, ev araba teknoloji mavi yakalının neyine diyen bir tip.Bu ülkede ki insan aç kalır hine telefon alır bu onun ayıbı ama bu kadar pahalı olmasıda devletin suçu yurtdışında isteyen herkes en baba telefonu kullanıyor zaten ki orda ki resimlerde note 8 2021 görüyorum fiyatı en fazla 2300 liradır hadi redmi note 10 S var olsun 3 k çokmu ki
Her zmana ki gibi alakasız ve saçma şeyler yazıyon.Adam mavi yakalı düşmanı kendini aşırı belli ediyor, mavi yakalı emekçi asgari ücretli sıfır araba sahibi olmasın ev sahibi olmasın, ps5 sahibi olmasın, mi11, S21, ip13 sahibi olmasın, ev araba teknoloji mavi yakalının neyine diyen bir tip.
Şu yazdıklarını avrupada yazsa asgari ücretlidende hatta solcu zengindende ağır küfür yerdi, ama burası Türkiye, fakire şükretmeyi öğret ki özkanın düzeni bozulmasın.
Ben solda sağda değilim sosyalistim fakirin mavi yakalının, en kötü sıfır dacia sıfır Fiat ev ve iyi teknolojik ürün sahibi olmasını iyi gıdalarla beslenmesini isteyen biriyim.
O yüzden bu düzeni bu kadar çok ölümüne savunuyor, nemalanmasa savunmaz, dini bilmeyen cahil cennet vaadi ile kandırılmış cennetçi biri olmadığı belli bu kadar savunmasındanda geriye tek seçenek kalıyor.
Herkes telefon ev araba alsın tabi. Benim lafım bütçesine uygun almaması.
Senin 33 değil 13 yaşında flan olduğunu düşünüyom çoğu zaman hee... Gerçekten bunları 33 yaşında birisi yazmaz yazamaz yani...Alakasız ve kaçamak cevaplar müdürü, bütçeye uygun fiyat mı bıraktılar?
Vergi almasınlar egea 70.000₺ olsun bütçeye uygun olsun, S21 ultra 2000₺ olsun bütçeye uygun olsun.
Hocam herşeyde bu kadar haklı olmaya nasıl beceriyorsunuz ?Adam mavi yakalı düşmanı kendini aşırı belli ediyor, mavi yakalı emekçi asgari ücretli sıfır araba sahibi olmasın ev sahibi olmasın, ps5 sahibi olmasın, mi11, S21, ip13 sahibi olmasın, ev araba teknoloji mavi yakalının neyine diyen bir tip.
Şu yazdıklarını avrupada yazsa asgari ücretlidende hatta solcu zengindende ağır küfür yerdi, ama burası Türkiye, fakire şükretmeyi öğret ki özkanın düzeni bozulmasın.
Ben solda sağda değilim sosyalistim fakirin mavi yakalının, en kötü sıfır dacia sıfır Fiat ev ve iyi teknolojik ürün sahibi olmasını iyi gıdalarla beslenmesini isteyen biriyim.
O yüzden bu düzeni bu kadar çok ölümüne savunuyor, nemalanmasa savunmaz, dini bilmeyen cahil cennet vaadi ile kandırılmış cennetçi biri olmadığı belli bu kadar savunmasındanda geriye tek seçenek kalıyor.