Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc butterfly s kullanıyorum evraklarda pürüz çıkmış telefonuma 23.01.2014 tarihinde kapanacağına dair bir mesaj geldi. Halletmeye çalışacağım yarın ama oldu da halledemedim bir imei numarası klonlatsam güncellemede sıkıntı yaşar mıyım? Güncelleme imei numarasına göre dağıtılıyor sonuçta.
arkadaslar bende s4 gt9500 var bunu supersu ile rootlayıp ımeı atıldı guncelleme yaparsam ımeı gidermi veya bi problemle karsılşırmıyım? yardımınıza ihtiyacım var
arkadaş lar hat değiştirdiğimde banada ağda kayıtlı değiş hatası verdi ama inttde araştırdım telefon 1 gün kapalı durdu birazda kurcalayınca geliyor eğer imeilde sıkıntı olmazsa 4.1.2 yi güncellicem .
iphone 5c var ama spot sim kartı takıyom servis yok diyor o kadar kod denedim olmadı nasıl yaparım acil cevap istiyorum lütfen ( vidiolu olursa çok daha ii olur )
ben s3 e imei attım fake falan değildi imeisi 4.3 den 4.0 a döndüm csc değiştirmek için şebeke uçtu bende araştırdım modem dosyası attım ve düzeldi sonra geri 4.3 e döndüm türkiye olarka kullanıyorum
bı sorum olacakdı ben note 2 ye sahte imei attırarak telefonu turkiyede kullanılır hale getırdım fakat yenı cıkan 4.4 guncellemesını yaptıgımda telefonda sebeke sorunu olustu benım telefonumu orjınal ımeısıne dondurup pasaportla actırma ımkanım varmı? varsa bunu nasıl yapabılırım bana yardımcı olurmusunuz?