Sahnede göğüslerini açtı

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Sahnede göğüslerini açtı

17'lik Taylor Momsen konserinde hayranlarına sürpriz yaptı...

564406_detay.jpg

Gossip Girl dizisiyle üne kavuşan 17 yaşındaki şarkıcı-oyuncu Taylor Momsen, yaşına uygun davranmamakta ısrar ediyor! Seksi klipleri ve iddialı kostümleriyle Amerikalı muhafazakarların tepkisini çeken Momsen, grubu The ****** Reckless'la New York'ta verdiği konserde bir anda elbisesinin indirerek seyircilere göğüslerini gösterdi. hollywoodlife adlı sitede yayınlanan görüntüler büyük tepki alırken, Momsen'in Gossip Girl dizisinin kadrosundan çıkartılacağı iddia ediliyor.

http://magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/564406-sahnede-goguslerini-acti-galeri

64d7a3026c3d89f5a275aaedadd26c6c_k.jpg

484ba15510c189819460928dfbeb1d7c_k.jpg

Reaksiyon puanı
189
Saçma :D Madem bi tarafını açıcak playboy dergisine poz versin. Daha çabuk ünlü olur :D:D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Niye açıyor ki çok saçma. :D Şarkısını söylesin yeter. Arkadaşın dediği gibi Playboy'a gösterebilir.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Açınca ne olacak, şöhret olacak. Kimisi de böyle seçiyor yolunu, yadırgayamayız. Ne yani, kız kapanacağını söylese aynı tepkiyi verir miydiniz?

Ben tabii ki de orasını burasını açması taraftarı değilim ama kızın vücudu çok muntazam, güvenip de açıyorsa ne yapabiliriz ki? :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Aç aç, gelirini gelirini gelirini belgele... AL AL !..

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Açınca ne olacak, şöhret olacak. Kimisi de böyle seçiyor yolunu, yadırgayamayız. Ne yani, kız kapanacağını söylese aynı tepkiyi verir miydiniz?

Ben tabii ki de orasını burasını açması taraftarı değilim ama kızın vücudu çok muntazam, güvenip de açıyorsa ne yapabiliriz ki? :)

Sorumu ben sana sormuştum! Açan açmış zaten... Sen açınca ne olacaktın hemde onu güzel gördüğün kadar güzel olsaydın? Şöhret olur muydun?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sorumu ben sana sormuştum! Açan açmış zaten... Sen açınca ne olacaktın hemde onu güzel gördüğün kadar güzel olsaydın? Şöhret olur muydun?

İyi de ben "Ben olsam..." demiştim, yani ben olsam ben de şöhret olurdum elbette. İnan sen olsan sen bile şöhret olurdun. :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bu hatun ben de itici bi etki yarattı :) istediği kadar açsın umrumda değil :) güzel olan kendini her zaman belli ediyor :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Gossip girl güzel dizi 2 sezon seyrettim daha da izlenirdi doğrusu.O ona veriyor , o ona falan..bu kız da herhalde en küçük olandı şu bir kız bir oğlan olanın güççüğü.Gerçekten güzel kız..ama meşhur olmuş baksanıza biz konuşuyoruz , dizi yöneticileri konuşuyor , halk konuşuyor.. :) bizim için farklı geliyor şimdi tabide onlara normal zaten sürekli çıplak geziyorlar :D

SzolnoK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
millet nasıl ünlşü olacağını şaşırmış :)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Artık meme açmak kurtarmıyor börekte açması lazım. :D Açmayla da kalmaz video paylaşım servislerine grubuyla katıldığı birkaç piknik videosu eklemesi lazım. Bunları yapmakta sanırım zor değildir bu kadın için. :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ama bu kız çok güzel. Ben olsam ben de açardım.

Diğer dünyada o açılan yerleri zebaniler süt sağımak için kullanıyor .. İnsanların gözlerini nasılda böyle ateş bürümüş anlamıyorum.. Kimse ebedi hayatı düşünmüyor. Herkez dünyanın geçici yalan dolan şöhreti parası peşinde.. Bü dünyanın hepsi senin olsa tüm herkez seni tanısa kaç yazar ebediyette şeytan yuvasında olduktan sonra!!!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Millet ne kadar da meraklı teşhire...