Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Niye gülüyonuz gayet iyiydi ??Türkiyenin Max normal hayattan uzak olan dizisi Türk ün Uzayla İmtihanıdır arkadaş
Aaa çıktıgı gün izledim Serenay love ?Şahmaran diye dizimi varmış? Bunuda at. ?️
Hepsi kötü degil bu arada bence.. Ayrıca bu dizi güzel olabilirdi ama çok fazla alacakaranlık özentiliği varİzlemedim ama Netfilix yapımıysa kötüdür saten.
Alacakaranlığı Wolfteam kliplerinde görüp izledim lanet olsun o güne...Aaa çıktıgı gün izledim Serenay love ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi kötü degil bu arada bence.. Ayrıca bu dizi güzel olabilirdi ama çok fazla alacakaranlık özentiliği var
Yaşım ortaya çıkacak ama çıksın ?? lisede bütün sınıf derste okurduk kitaplarını edebiyat kitabının arasına koyup ? hocada derdi ne çalışkan sınıf ?Alacakaranlığı Wolfteam kliplerinde görüp izledim lanet olsun o güne...
Amaaan herkes yaşlanacak zaten boşverinYaşım ortaya çıkacak ama çıksın ?? lisede bütün sınıf derste okurduk kitaplarını edebiyat kitabının arasına koyup ? hocada derdi ne çalışkan sınıf ?
Ya ben hiç anlamadım konu ne ara buralara geldi ?? kıymetini bilin boşverin bakın 30'lardan bildiriyorum??Amaaan herkes yaşlanacak zaten boşverin
Off hocam off sizde lanet gibi birşey bu hep konu sapıyor bi gırgır şamata dönüyor anlamadım ?Ya ben hiç anlamadım konu ne ara buralara geldi ?? kıymetini bilin boşverin bakın 30'lardan bildiriyorum??
Farkettiniz dimi sizde ? konu başlıgı ile aşagıdaki yorumların hiç bir alakası yok benim açtıgım başlıklarda ?????Off hocam off sizde lanet gibi birşey bu hep konu sapıyor bi gırgır şamata dönüyor anlamadım ?
Ya ben sevdim gibi sonra sevmedim gibi Bi anlamadım diziye karşı ne hissedecegimi bilemedim ???Netflix'in değil, dizi tarihinin en kötüsü.
Sevme gitsin. Kimse sevmemiş sonuçta?Ya ben sevdim gibi sonra sevmedim gibi Bi anlamadım diziye karşı ne hissedecegimi bilemedim ???
Yok işte o zaman benim sevmem lazım ???Sevme gitsin. Kimse sevmemiş sonuçta?
İzleyenlerin çoğunun Seranay Sarıkaya’nın vücut hatlarını daha detaylı görmek için izlediğini düşündüğüm bir diziydi. Gayet normal ?IMBD'nin puanına göre(5.1) Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştıgı Netflix dizisi Şahmaran netflix'in en kötü dizisi seçildi.
Ben Serenayı severim ama gereksiz çıplaklık vardı alakasız sahnelerdeİzleyenlerin çoğunun Seranay Sarıkaya’nın vücut hatlarını daha detaylı görmek için izlediğini düşündüğüm bir diziydi. Gayet normal ?
Beğenilmeyeceğini/izlenmeyeceğini düşündükleri her dizi/film de klasik yapılan bir yöntem aslındaBen Serenayı severim ama gereksiz çıplaklık vardı alakasız sahnelerde