Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Evvvveeet yeni soru geldi sıcak sıcak sahip olmak istediginiz bir yetenek ya da özel güç var mı arkadaşlar?? benim var mesela görünmez olmak ??
Hiç düşünmemiştim bunu ne kadar güzel bir yetenek olurdu dimi ??İyileştirme gücü ; herhangi bir hastalığı veya piskolojik veya fizyolojik bir rahatsızlığı tedavi edebilme gücüm olsun çok isterdim ?
Çünkü mutluluk paylaşınca güzel birilerinin umudu olmak mutluluğuna vesile olmak güzel bişi ?
Oldu sende ha.. 1 tane seç ????Hulk kadar güçlü, zihin okumak ve yönetmek, uçmak, görünmez olmak.
Karışık varmı?
Var abi.
Yükle.
Mantıklı düşününce Hulk kadar güçlü olsak hapise gireriz. Uçsak ufo diye vururlar. Görünmez olsak. Zihin okumak ve yönetmeyi seçiyorum.Oldu sende ha.. 1 tane seç ????
Kesinlikle düşünsene milyonda belki milyarda bir hastalığa yakalanıyor biri umudu kesmişler o kişiden doktorlar bile tedavisi yok diyor ve sen o kişiyi tedavi edip hayata döndürüyorsun ?Hiç düşünmemiştim bunu ne kadar güzel bir yetenek olurdu dimi ??
Zihin yönetirsen bir süre sonra sıkılırsın bence.. Bana bak ama bananeyse???Mantıklı düşününce Hulk kadar güçlü olsak hapise gireriz. Uçsak ufo diye vururlar. Görünmez olsak. Zihin okumak ve yönetmeyi seçiyorum.
Açılın ben mucize doktor ????Kesinlikle düşünsene milyonda belki milyarda bir hastalığa yakalanıyor biri umudu kesmişler o kişiden doktorlar bile tedavisi yok diyor ve sen o kişiyi tedavi edip hayata döndürüyorsun ?
Vicdana geldim hiç birini almıyorum. Görünmez olsak görünmez adam gibi odalara girerim. Zihin yönetsek insan kaderine etki. Günaha girmeyelim.Zihin yönetirsen bir süre sonra sıkılırsın bence.. Bana bak ama bananeyse???
Bencede ??Görünmez olmak.
????Vicdana geldim hiç birini almıyorum. Görünmez olsak görünmez adam gibi odalara girerim. Zihin yönetsek insan kaderine etki. Günaha girmeyelim.
Neden görünmez olmak istiyorsunuz? ?Görünmez olmak.
Her şeyi yapabilirsin görünmez olarak. Dünyaya gezersin en başta ?Neden görünmez olmak istiyorsunuz? ?
?İstediğim yere anında gidebilmek isterdim, bir de dokunduğum hayatları iyileştirebilmek.
Güzel düşünce. Birazda banka soysak rahat rahat yaşarız.Her şeyi yapabilirsin görünmez olarak. Dünyaya gezersin en başta ?
Her iki taraftan da parayı vurma operasyonu ?Yetenek olarak çok iyi bir komedyen olmayı isterdim. Çok kıskanılası bir özellik.
Özel bir güç olarak da sezilerimin aşırı kuvvetli olmasını isterdim. Böylece kumar bataklığında çok daha eğleniyor olabilirdim!