Yardım Sahibinden param güvende

WUSY0

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Daha yeni bir satış yaptım arkadaşlar kargoyu hazırladım göndericem diyelim ki ben kargoyu gönderdim adam bana parayı göndermedi böyle birşey olabilir mi param güvende ile sattım

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Sistem üzerinden paramı alamadım gibi bir seçenek mevcuttur diye düşünüyorum. Onu da sanırım Sahibinden karşılayıp diğer alıcıya yaptırım uygulama şansı vardır.

Hiç sistemi kullanmadığım için böyle söylüyorum. Ama sistem bu şekilde ilerleyebilme ihtimali yüksek.

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Daha yeni bir satış yaptım arkadaşlar kargoyu hazırladım göndericem diyelim ki ben kargoyu gönderdim adam bana parayı göndermedi böyle birşey olabilir mi param güvende ile sattım
Alıcı parayı ödemeden sana kargo kodu gelmez. Adam parayı sana göndermeyecek zaten, para sahibinden.com' a gidecek. Alıcı ödemeyi yaptıysa, para sahibinden.com sitesinin havuzuna gider. Sana kargo kodu gelir. Sen kargoyu göndereceksin, alıcı kargoyu alıp 3 gün içinde onay verecek, onay verirse para sana aktarılacak. 3 gün icinde onay vermezse para yine sana aktarılacak. Benim satışlarımda hiç sıkıntı çıkmadığı için alıcı iade falan ederse veya katakulli yapmaya çalışırsa nasıl bir prosedür oluyor onu bilmiyorum ama.