Hocam dolandirilma ihtimalim 0 yani değil mi ve hocam anladığım kadarıyla ben satın Alcam ondan sonra adama bildirim gitcek adam o kargoyu gönderecek ondan sonra ise kargo bana gelecek eğer beğenirsem onayliycam eğer beğenmezsem iade et'e tıklayıp bana kargo kodu gelecek ve ben o adama göndercem doğru mu anladım hocamİlk önce siteye para yüklüyor.
Sonra site adama kargo kodu gönderiyor ve adama ürünü kargolatmasını söylüyor. Adam kargolatmaz ise paran bir süre sonra geri yatıyor.
Adam ürünü kargoladıktan sonra sana kargo takip numarası geliyor.
Eğer ürün dilediğin gibiyse yada alınabilir ise kargoya siteden onaylarsın yada iade dersin yine site üzerinden.
Onaylarsan sitedeki para adamın hesabına yatar iade dersen bu sefer sahibinden sana kod gönderir. O kod ile kargolatırsan adama kargo kodu gider ve iade edinmiş olur.
Yok kargolatmaz isen belli bir süre sonra iade kabul edilmiş olur.
Evet öyle. Dolandırma ihtimalin yok. Öyle bir ihtimal yok yani.Hocam dolandirilma ihtimalim 0 yani değil mi ve hocam anladığım kadarıyla ben satın Alcam ondan sonra adama bildirim gitcek adam o kargoyu gönderecek ondan sonra ise kargo bana gelecek eğer beğenirsem onayliycam eğer beğenmezsem iade et'e tıklayıp bana kargo kodu gelecek ve ben o adama göndercem doğru mu anladım hocam
Hocam teşşekürler yarın telefonu alacağım ama şimdi aklıma 3 tane şey takıldıEvet öyle. Dolandırma ihtimalin yok. Öyle bir ihtimal yok yani.
1. Onaylamıyorsun ve paketi geri gönderiyorsun.Hocam teşşekürler yarın telefonu alacağım ama şimdi aklıma 3 tane şey takıldı
1. Eğer adam boş paket veya başka bir şey gönderirse noluyor?
2. Eğer adam ben satın aldıktan sonra kargolamazsa noluyor?
3. Diyelim ben telefonu aldım ve sonra iade etmek istedim adam iadeyi almazsa noluyor?
Tamamdır hocam ben yarın alayım biraz paranoyağım kusura bakmayin1. Onaylamıyorsun ve paketi geri gönderiyorsun.
2. Sahibinden kargolaması için süre tanıyor. O süre zatfından kargolamazsa paran geri yatıyor senin hesabına.
3. İade alır. Sitede onaylama, iade gibi seçenekler mevcut.