Sahibinden.comda PS4 Ama ucuz

Reaksiyon puanı
1,056
Arkadaşlar ps4 alacaktım ilanlara baktım ama 2000 altında yine ps4 var fotoğraflara bakılırsa temiz olan var tam detaylı daha bakmadım sizce bunlar güvenlimi ?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Arkadaşlar ps4 alacaktım ilanlara baktım ama 2000 altında yine ps4 var fotoğraflara bakılırsa temiz olan var tam detaylı daha bakmadım sizce bunlar güvenlimi ?
Normal ben İzmir'deyim 1799 TL'ye 2. el satıyor bir mağaza ama parlak kasa siz Mat kasa veya slim alın.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben satıyorum ps4 ümü. 2 kol ve 7 oyun mevcut. Tertemiz cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakettiği fiyata satıyorum ne fazla ne az. Düşünürseniz sahibinden linki vereyim.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Hocam içi açılmış olabilir. Yani termal macun sürmek için açıp bir zarar vermiş olabilirler. Biz termal macun için açtık fan problemi oldu. Daha sonra kendimiz çözdük tabi ama çözemedilerse ve ya başka bir sebepten bir sorunu varsa o yüzden ucuz olabilir.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Alırken her şeyini satıcı ile kontrol etmenizi öneririm.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam içi açılmış olabilir. Yani termal macun sürmek için açıp bir zarar vermiş olabilirler. Biz termal macun için açtık fan problemi oldu. Daha sonra kendimiz çözdük tabi ama çözemedilerse ve ya başka bir sebepten bir sorunu varsa o yüzden ucuz olabilir.
Açmak tehlikeli olabiliyormuş. Bir arkadaşım açtı kendininkine macun sürdü ses geliyor daha gelmez dedi. Bana da sende sür bence dedi. Ben dedim gerek yok benimki gayet iyi zaten. Şimdi servislerle uğraşıyor o arkadaşım.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Açmak tehlikeli olabiliyormuş. Bir arkadaşım açtı kendininkine macun sürdü ses geliyor daha gelmez dedi. Bana da sende sür bence dedi. Ben dedim gerek yok benimki gayet iyi zaten. Şimdi servislerle uğraşıyor o arkadaşım.
Biz düzelttik, servis vs. gerekli değil. Kendimiz hatayı gördük çözdük. Arkadaşınız da risk almış yapacak bir şey yok.