Sahibinden.com'da ayrılcalık!

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir araç satmak için sahibinden.com'a ilan verelim dedik ve özelliklerin sonuna araç sahibinin numarasını yazdım. Açıklamalarda telefon numarası olduğu için ilan verilmedi. Bende numarayı 0 5.55 olarak girdim. Bu sefer ilanı onaylamadılar.
Tamam kurallar gereği yapamıyoruz. Yapmayız dedik.
Diğer ilanlarda gezerken başka kullanıcıların ilanlarında açıklamalara hiç bir şey yazmadan sadece
DETAYLI BİLGİ İÇİN 0555 XXX XX XX (İlanda gerçek boyut biraz daha büyük ve açıklamalarda başka yazan hiç bir şey yok)
yazdıklarını gördüm. Normalde çift koruma var. 1. Sistem telefon numarası algılayıp ilanı verdirmiyor. 2. Benim yaptığım gibi 0 5.55 gibi numara girerseniz sistemi aşıyor ancak bu sefer son onayı insan verdiği için ilanınız onaylanmıyor. Hadi sistem atlatıldı diyelim. Onaylayan eleman koca numarayı da mı görmüyor?

Sahibinden com neden böyle işlere kalkışıyor anlamış değilim.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sahibinden işi cıvıttı gibi geliyor bana..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Belki biri sahibinden diğeri amca oğlundandır? :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sonradan devreye girmiş bir uygulama ise öncekileri düzeltme yapmamıştır. Zaten ilan sayfasında iletişim bilgilerinizin olduğu bir bölüm var neden bu kadar şey yaptınız ki?

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonradan devreye girmiş bir uygulama ise öncekileri düzeltme yapmamıştır. Zaten ilan sayfasında iletişim bilgilerinizin olduğu bir bölüm var neden bu kadar şey yaptınız ki?
hakkatten he

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aynene tel no girilebilen yerler var :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aslında kötü bir şey yapmıyor ki site Kendi kayırlı numaranla ilan verebilirsin başkasının numarasını yazamazsın diyor. İstersen şöyle yaparsın ; Yazmak istediğin farklı numarayı da kısa süreliğine üye ayarlarından ekler sorunu çözersin.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sahibinden.com'da Yıllardan beri var olan bir uygulama, ama dediğin gibi yazan nasıl yapıyor çok ilginç...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hocam ürün altında olan bilgi kısmına yaz , sanmıyorum ki ayrımcılık olsun :)
Araba modeli vs. nedir ? Merak ettim bu aralar araba alıcaz bakalım.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Aynene tel no girilebilen yerler var :)
Aslında kötü bir şey yapmıyor ki site Kendi kayırlı numaranla ilan verebilirsin başkasının numarasını yazamazsın diyor. İstersen şöyle yaparsın ; Yazmak istediğin farklı numarayı da kısa süreliğine üye ayarlarından ekler sorunu çözersin.
Bildim bileli olan bir kural. Başka ilanda yapıldığını görüp kolaylık olsun diye yapalım dedik. Sonradan normal şekilde yaptık.
İşin ilginci diğer ilanı şikayet ettim. İlan halen ~1 aydır olduğu gibi yayında ve cevap veren yok.

hocam ürün altında olan bilgi kısmına yaz , sanmıyorum ki ayrımcılık olsun :)
Araba modeli vs. nedir ? Merak ettim bu aralar araba alıcaz bakalım.
Satmaktan vazgeçildi.

Daha önce defalarca yayınladığım bir ilan vardı. Şimdi tekrar yayınlamak istedim. Resim için reddedildi. Sebebi: Kuralları değiştirmişler. İlan resminde yazı bulunmayacakmış. Kuralda şöyle yazıyor.
Eklenen fotoğrafların içeriğinde firma logoları veya farklı e-ticaret web sitelerinin link ya da isimleri, ürüne ait fotoğraf yerine kampanya yazısı vb. görselleri yer almamalıdır.
Bana verilen cevabı kurallarda aradım. Yok böyle bir şey. Aynı kategorideki diğer ilanları inceledim. Milletin ilanında yazı, logo açıklama her bir şey var. Üstelik çoğu ilanda daha 1-2 günlük. Yani bana yazılan cevaptan sonra yazılmış ilanlar.
Tam ikiyüzlü olmuşlar.

truemagic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrıcalık yapıyorlar bende birkaç defa maruz kaldım.