İPHONE UĞUR BJK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 296
inanmayın
Yazışmaları inceledim bu kişi Amerikadan yada Amerikan vatandaşı olamaz bir sürü yanlış kelime kullanımı var. Asker ise askeri üste çalışıyorum demez askeri görevdeyim der
Bir konu içinde "Nijerya" geçmesi bile uzak kalınması için yeterli bir sebeptir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhterem, iyi ama siz de kendi dilinizi doğru kullanmıyorsunuz maalesef! Noktası, virgülü ve de hassaten şu "Ya da" bağlaçlarını bitişik yazmak gibi.
Kişiden kişiye değişir. Daha çok şöyle demeliydim. Duymak istediğim cevap buydu. Diğer arkadaşlarada teşekkürler. Onlarda haklı tabi.
Anladım. Benim ingilizcem çok iyi değil ama tam anlayamadım. O farkı göremedim.Burası Technopat değil maalesef. Her yazım kuralına uyulsaydı; o forumdan hiçbir farkı kalmazdı. Takıldığınız nokta çok ilginç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolandırıcı ile yaptığınız yazışmaları incelerseniz zaten bu kişinin İngilizceyi ana dili olarak kullanmadığını anlarsınız. Askeri üste çalışmak ve askeri üste görevli olmak birbirinden farklıdır. Sivil memur askeri üste çalışır ama askeri personel görevlidir. Mesleğim gereği İngilizce öğretmeni olduğumdan sadece yazışmalara bakmak bile %100 bu kişinin dolandırıcı olduğunu anlamama yetti.
Burası Technopat değil maalesef. Her yazım kuralına uyulsaydı; o forumdan hiçbir farkı kalmazdı. Takıldığınız nokta çok ilginç.