Şahan Gökbakar'dan Facebook için şok sözler

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu sözler kavgada söylenmez: Şahan Gökbakar Facebook gibi siteleri öyle bir yerden yere vurdu ki!

20090210150706.jpg

Şahan Gökbakar Facebook'u yerden yere vurdu.

Ünlü komedyen, bu tarz sitelerin antisosyal abazanlar ve ameleler için olduğunu savundu... İşte Şahan Gökbakar'ın şok eden sözleri:

Hepsi antisosyal abazan
Bu siteler niye bu kadar popüler, abazanlıktan! Ne diyeyim yani... Hepsi de antisosyal abazanlar işte. Benim etrafımda da çok arkadaşım var "Bakalım yeni balıklar gelmiş mi, kız düşmüş mü?" diye o siteleri dolaşan! Bu ne ya? O sitelerde eski arkadaşlarını buluyormuş insanlar... Aman ne bulacağım ilkokul arkadaşlarımı, hepsi sümüklü çocuklardı. Kafasını yardığım eski arkadaşımı ne diye arayıp bulayım, niye kendimi hatırlatayım da çocuk yeniden benim peşime düşsün!

Bu siteler evlilik yıkar
O sitelere üye olanların arkadaş listelerinde 400'e yakın isim var. Gerçekçi mi bu? ınsanların 350-400 tane arkadaşı olamaz ki... Bu insana özgü bir şey değil yani. Başka bir sıfatın varsa olur, ama insan sıfatın varsa olmaz! Bu siteler modern buluşma noktaları bana kalırsa. Tehlikeli de aynı zamanda... Kişiyi aldatmaya da iter, evlilik de yıkar. Rezalet bir şey işte... Bir de hakikaten bu siteler amele kaynıyor.

http://www.turkiyeinternette.com/haber/1973-magazn-sahan-gokbakardan-facebook-icin-sok-sozler-.html

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kendiside sosyal abazan olduğu için üye değil herhalde :D

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sallayarak konustugu surdan belli
Gerçekçi mi bu? ınsanların 350-400 tane arkadaşı olamaz ki...
ben bu konuyu okumadan önce facede tanımadığım kişileri arkadaşlarımdan çıkardım geriye 316 kişi kaldı ve hepsini tanıyorum.

ayrıca benmi yanlış duygum yoksa film müziğinde fuchs'damı var.

Reaksiyon puanı
189
her kelimesine katılıyorum açıkcası. çok saçma gelior bana da facebook denen meret...
inatla üye olmadım olmucam işte...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
o kendi ayının görüşü...

Amele adamın arkadaşları amele olur...
Abazan adamın arkadaşlar abazan olur...

Ben amele olmadıktan sonra facebookta amele nerden gelip beni bulsun?
Ben amele gruplarına üye olmadıktan sonra amele nerden gelip beni bulsun?

son bir soru eğer facebooka giren herkes amele ise...
Facebooka giren SDN üyelerinin sayısını düşünün
Bir o kadar amele de SDN de var demektir....
SDN amele kaynıyor...
amele olmayanları SDN den dışarı alalım....

Bu ayı herif sağa sola saldırırak prim yapmaya çalışıyor...
O ayılık bu adamın içinde var ki öyle bir karakteri içinden çıkarmış...
Şimdi de üzerine yapışan bu karakteri böyle konuşmalarla uzaklaştırmaya çalışıyorsa o onun kendi ezikliği karaktersizliğidir...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bu arkadaş gerçekten de Recep İvedik'in ta kendisi. İlginçtir, insanlar hep bunlara prim veriyorlar. Seviyoruz biz millet olarak Recep İvedikleri, o yüzden kimse eleştirmesin. Recep İvedik gişe rekoru kırıyorsa, ikincisi çekilip rekor üstüne rekor kırıyorsa, onu oraya biz taşımız demektir, hem başımızın üstüne koyuyoruz, hem de "niye tepemize pisledin" diye adama kızıyoruz..

Tarihimizde örnekleri çoktur, Recep İvedik, Ajdar, İnternet Mahir, Banu Alkan ve daha niceleri, hepsini meşhur ettik, daha niceleri de sırada bekliyor. Abdurrahman Boztaş gibi, o adamın milletvekili seçilmemesine çok şaırdım, zira Kamer Gençlerimiz, Mail Büyükermanlarımız varken onun da olması lazım.

Sonuç olarak biz millet olarak buyuz, adamı tekil olarak eleştirmenin fazla kıymeti yok.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tabi onun tuzu kuru
doğa rutkay denemeedikleri şey kalmamıştır parası da var istediği rus kızlarına gider
karışmasın o sağa sola

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
facebook tamamen milletin kendini tanıtma popülerleştirmek için uğraştığ ı bir ye başka amaç yok