Sagopa Kajmer - Saydam Odalar - 2011 - Yeni Albüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bakalım single olayı kötü ya 1 yıl daha beklet normal albüm çıkar ne bu single popçumusun ? nese alalımda dinleyelim bakalım bi önceki yıllara kıyasla nasıl olmuş.

Ekim ayında Sagonun solo turnesi var buda demek oluyorki bundan 3 ay sonra solo albüm var..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Eskisi gibi matrak şarkılar yapmadığını biliyoruz artık. Zira kendisinin seçimi böyle. Dinleyenlere de o ne yaparsa kabul etmek düşer. Sevmeyende dinlemez zaten. Bende bi ara iyice sıkılanlardanım Sago'dan. N'apsak n'etsek derken Vale'yi buldum. Sagonun yerini doldurdu bende. Şimdi Sago ve Vale karışık takılıyorum. Bilmeyenlere tavsiye ederim.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bazı şarkılarını kaç kere dinlediğimi bile hatırlamıyorum. Fakat son albüm bende biraz hüsran yarattı. Dinledim fakat birkaç şarkı dışında sarmayınca tekrar heavy-metal'e döndüm. :D

Yine de arada dinlerim. Önceki albümü satın almıştım, bu albümü satın almayı düşünmüyorum. Hakkını helal etsin Sago. :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Dinlemiyorum. Güzel söylüyor mu bari.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eski şarkıları daha güzeldi bence :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sagopa Kajmer ve Kolera yani rapçi Yunus Özyavuz ve eşi Esen Güler Özyavuz'a hapis cezası.

i.php

İstanbul Ataköy’de iki yıl önce "Sagopa Kajmer" olarak tanınan rapçi Yunus Özyavuz ve "Kolera" olarak tanınan rapçi eşi Esen Güler Özyavuz’a, pencereden kendilerini görmeye çalışan 11 yaşındaki hayranları Ç.D.’yi dövdükleri iddiasıyla açılan dava karara bağlandı.

2’ŞER YIL HAPİS CEZASI

Bakırköy 20. Asliye Ceza Mahkemesi, Ç.D.’yi saçından tutarak kendi dairelerine götüren çifti, "Kendini savunamayacak olan çocuğu hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan 2’şer yıl hapis cezasına çarptırdı.

Çiftin ileride bir başka suç işlemeyeceğine kanaat getiren mahkeme cezayı ertelerken, çiftin 2 yıl boyunca denetim altında tutulmasına karar verdi.

Medyafaresi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
[video=youtube;JyPYWLMBy_8]http://www.youtube.com/watch?v=JyPYWLMBy_8[/video]

Bu adamı kendimden çok seviyorum. (Nokta)

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Single mı takılmaya başladı artık... Sago yaşlandın. Artık bir çocuk yap da ona bak... Bırak bu işleri bittin...

Boş Konuşmaya Gerek Yok Arkadaşım, Çok Biliyorsan Sen Albüm Çıkarda Dinleyelim.. Bende Senin Gibi Birşeyi Bilmeden Atıp Tutan Adamlardan Hiç Haz Etmiyorum..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sagopa Kajmer ve Kolera yani rapçi Yunus Özyavuz ve eşi Esen Güler Özyavuz'a hapis cezası.

i.php

İstanbul Ataköy’de iki yıl önce "Sagopa Kajmer" olarak tanınan rapçi Yunus Özyavuz ve "Kolera" olarak tanınan rapçi eşi Esen Güler Özyavuz’a, pencereden kendilerini görmeye çalışan 11 yaşındaki hayranları Ç.D.’yi dövdükleri iddiasıyla açılan dava karara bağlandı.

2’ŞER YIL HAPİS CEZASI

Bakırköy 20. Asliye Ceza Mahkemesi, Ç.D.’yi saçından tutarak kendi dairelerine götüren çifti, "Kendini savunamayacak olan çocuğu hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan 2’şer yıl hapis cezasına çarptırdı.

Çiftin ileride bir başka suç işlemeyeceğine kanaat getiren mahkeme cezayı ertelerken, çiftin 2 yıl boyunca denetim altında tutulmasına karar verdi.

Medyafaresi

Bu haberler paylaşılacağına twitter yazıları paylaşılsa gerekli açıklamalar orada var hem de sago tarafından.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onu da sen paylaş. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Tatildeyim şu anda, olmasam kesin paylaşırdım zaten eğer dönene kadar paylaşımazsa ben gerekeni yaparım. :)

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2

i.php

2’ŞER YIL HAPİS CEZASI

Medyafaresi
albüm öncesi karalama çalışmasından başka birşey değil bu, sagopakajmer.org da bu haberin yalan haberden başka birşey olmadığını sago kendi twit hesabından yalan olduğunu belirtmiş ve sagodan bir söz cevap olsun; "Bilmeden konuşmak aptallık değilde ne ki peki ?" ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Boş Konuşmaya Gerek Yok Arkadaşım, Çok Biliyorsan Sen Albüm Çıkarda Dinleyelim.. Bende Senin Gibi Birşeyi Bilmeden Atıp Tutan Adamlardan Hiç Haz Etmiyorum..

Hemen uzaklaşmalıyım burdan :scared:

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kaçııııın :D O degilde abi senin sagoyla ne alip veremedigin var dinle sarkiyi gec ya da begenmiyorsan dinleme ; kimse zorla , dinle demiyor ki .

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Elimde büyüdü, çok emeğim var. Evladım gibi :D

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23

i.php

2’ŞER YIL HAPİS CEZASI

Medyafaresi

Daha neler :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Albüm hayırlı olsun. Benim için tek efsane albüm vardır, BPG. Her zaman her yerde sık sık dinlerim. Ki her dinlemem de 2004'e gidiyorum, mazi yapıyorum :D. Bakalım bu albüm nasıl oldu...

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yine sago yine sağlam rap şarkılar :) albüm güzel olmuş valla. İnsafa gel ;)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
acaba gecen seferki ablüm gibi güzel olcak mı merak ediyorum ....

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Alalım bari bugün. Gerçi 6 şarkı var biri Arından Bakarım yani bildik şarkı. 2 tanesi kolera ile. Ep olarak sürseydi daha mı mantıklı olurdu sanki.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bu işlerden elini çek adlı parça resmen komedi olmuş , bu kadar vasat bi diss parça beklemezdim . Lirikler rezalet . Kaliteleri bu kadar düştümü bu ikilinin yahu .

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Ben dedim size :D :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Korsan olarak nete düştü :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
youtube'a düşerse dinlerim. çünkü orada korsan olmuyor. :)