Sagopa Kajmer-Bergen Sen Affetsen Ben Affetmem

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,304
Birilerinin adam gibi rap dinlediğini görmek güzel. Ben Fero, Ezhel, Murda gibi zibidileri dinlemeyin de kimi dinlerseniz dinleyin.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bergen'in Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem deyip yüzüne kezzap atan kocasını affetmesine ne demeli :(

Sonrada yüzüne kezzap attığı halde affettiği kocası tarafından öldürülmesi :( Gerçekten çok acıklı bir hayat hikayesi...

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Bergen'in Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem deyip yüzüne kezzap atan kocasını affetmesine ne demeli :(

Sonrada yüzüne kezzap attığı halde affettiği kocası tarafından öldürülmesi :( Gerçekten çok acıklı bir hayat hikayesi...
?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392

Maalesef

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Bergen'in hayat hikayesi

Çok güzel bir kadın zamaında pavyonlarda astsolist oluyor şarkılar söylüyor. O zamanlar mafyavari bir adam ile evleniyor. Kıskançlık krizine girip kadının yüzüne kezzap atıyor. Sonra kadın yüzü yanıyor gözü kör oluyor ama genede adamı af edip şikayetçi olmuyor adam serbest kalıyor tekrar yaşarlarken öldürüyor kadını :(
Çok dertli ve derbeder bir kadın...

Bu şarkısınıda yüzüne kezzap atıldıktan sonra yapıyor. Tanrım sen affetsende ben affetmeyecem diye ama genede af ediyor :(

Burdan kızlara kadınlara sesleniyor bir erkeğe 2. ŞANS FLAN VERMESİNLER... Pişman olurlar :) Erkek milleti bir kere yaptımı gene yapar.