- Reaksiyon puanı
- 2,315
Alırım bir hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Şark görevi çıkar pratisyenlerin de ne yaptığı belli olmuyor en iyisi TUS'ta bölüm kazanıp asistanlığı yapıp uzman olmak. Yoksa amele gibi çalışıyorsun alimallah.Alırım bir hayırlı olsun.
Neden korkutuyorsunuz beni?Hayırlı olsun. Şark görevi çıkar pratisyenlerin de ne yaptığı belli olmuyor en iyisi TUS'ta bölüm kazanıp asistanlığı yapıp uzman olmak. Yoksa amele gibi çalışıyorsun alimallah.
Korkutmadım abi sadece bazı gerçekleri söyledim ama yine de iyi meslek Allah bu zamanda kolaylık versin.Neden korkutuyorsunuz beni?
Bir de kız bulduk mu, tamamdır kardeşim. O olmadan olmuyor.Sonunda be , hayırlı olsun abi.
Beni al yakışuklu ??Bir de kız bulduk mu, tamamdır kardeşim. O olmadan olmuyor.
Mesaj içeriği sakat.Beni al yakışuklu ??
PekiMesaj içeriği sakat.
Bir de intihar edecektin. Sen altı sene oku okulun bitsin intihar etmeye kalkış. Neyse hayırlı olsun. Darısı 11 sene sonra başıma..Alırım bir hayırlı olsun.
Psikiyatri düşünüyorum; ama kazanmak zor.Evladım şuradan bir ağrı giriyor bakıversene ya.
Mesleğinizde başarılar dilerim. Uzmanlıkta ne düşünüyorsunuz?
Çok güzel meslek. Doktorluğa ilgi duymasam bile psikiyatristliğe ilgim var. Güzel bir psikiyatrist olup, umutsuz hastaları iyileştirmek çok iyi hissettirirdi.Psikiyatri düşünüyorum; ama kazanmak zor.