- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar Koronavirüsün ilk zamanlarında falan hatırlarım açıklanan vaka sayıları gerçek değildi sizce hala daha gerçek midir bu konu hakkındaki tepkilerinizi bekliyorum.
Gerçek olmadığı kesin.Arkadaşlar Koronavirüsün ilk zamanlarında falan hatırlarım açıklanan vaka sayıları gerçek değildi sizce hala daha gerçek midir bu konu hakkındaki tepkilerinizi bekliyorum.
Dünya Sağlık Örgütü rest çekmişti diye biliyorum KaynakGerçek olmadığı kesin.
Çünkü tepki almamak için gerçek rakamları açıklamıyorlar.Pandeminin ilk dönemlerinde dışarı çıkmayın,mesafeye dikkat edin diyip binlerce kişiye kongre yapan bir zihniyete kimse Kolay kolay inanmaz.2022 yılına girdik açılan konuya bak. Ülkenin Sağlık Bakanlığına inanmak yerine Twitter,Instagram'da ne olduğu belirsiz haber sayfalarını okuyan herkes "Vaka sayıları yalan, gerçek değil" diyor. Yahu Bakanlık resmi veriler sunuyor ona inanmıyorsunuz da neden hiçbir dayanağı bulunmayan sosyal medya haberlerine inanmak istiyorsunuz şaka gibi.
Yalan olduğuna dair 1 tane bile belge yok ama o ne olacak?Çünkü tepki almamak için gerçek rakamları açıklamıyorlar.Pandeminin ilk dönemlerinde dışarı çıkmayın,mesafeye dikkat edin diyip binlerce kişiye kongre yapan bir zihniyete kimse Kolay kolay inanmaz.
Yalan olduğuna dair 1 tane bile belge yok ama o ne olacak?
Hayat Pahalılığın sebebi çok basit ama rahatça konuşamıyorum sebebini sende çok iyi biliyorsundur. Kısacası Silivri Soğuktur. Ama mevsimsel olarak ısınmaya başladı.Virüs falan önemsenmiyor artık, her gün daha da pahalı olan fiyatları konuşabiliriz mesela. Her gün daha fakir bir hayatı daha pahalıya yaşadığımızı falan.