Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Instagram'da takipçi sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geçti.
Adam cidden yorgun ya beden dili anlatıyor her şeyi. Biz zaten bitik durumdayızBana yaklaşmayın desede millet yaklaşıyor üstüne takip ediyor bakan amcayı? Şaka bir yana yoruldu o da bizde İnşallah biterde şu virüs rahat ederiz.
Şu kısmı anlayamadım ben ? biz bitik durumdayiz derken?Biz zaten bitik durumdayız
Daha da artar benceAdam çok iyi yönetti hak etti daha fazlasınıda hak ediyor
Ahahahahahaah sanmam yaaİleride Tik Tok video kapışmaları başlar.
Başkan son model Mercedeslerden tik tok atar videolar vardı ya Müzik çala çala arabanın yanında oynayarak yürüme hhahhaaa
Sağlık bakanıda Hastalarla tik tok çekip atar
Bir sürü kişi öldü ölmeye devam ediyor, evlerimizden çıkamıyoruz anlamında. Gayette anlaşılır amaaŞu kısmı anlayamadım ben ? biz bitik durumdayiz derken?
Bence ne kadar sokağa çıkma yasağı falan olsa da ölmeye devam edenler olsa da şuan Türkiye kadar sağlık sektörunde iyi olan bir ülke var oldugunu düşünmüyorum. Bakış tarzımdan kaynaklı oluyor bu sorularim. Açık ve netti lafınız ??Bir sürü kişi öldü ölmeye devam ediyor, evlerimizden çıkamıyoruz anlamında. Gayette anlaşılır amaa
Süreç gerçekten ülkemizde iyi yönetiliyor. Çok tehlikeli bir virüs olduğu için verdiği hasarlar çok büyükBence ne kadar sokağa çıkma yasağı falan olsa da ölmeye devam edenler olsa da şuan Türkiye kadar sağlık sektörunde iyi olan bir ülke var oldugunu düşünmüyorum. Bakış tarzımdan kaynaklı oluyor bu sorularim. Açık ve netti lafınız ??
Sonra Welcome to Silivri...mi?Reis bunlardan hoşlanmaz
Şşşşş?? hahahahaahSonra Welcome to Silivri...mi?