Öneri Sağlamlisans Sitesini Tavsiye Ederim. :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Selam kardeşlerim. Bilgisayarı bildim bileli hep korsan olarak aktivleştirmiştim işletim sistemlerini.
Gecenlerde 6 ay önce Antivirüsüm sildi malum programı. Internetten Win 8.1 pro lisans aramaya kalktım derken 6 aylık lisans denk geldi.
Dün lisansın zamanı bitiyor diye uyarı aldım.

Fazlaca lisans denedim ama aktive olmadı. Sonra dedim ya zaten ucuza satıyorlar alayım. İlk gittigidiyor sitesinden almaya çalıştım ama ödeme garip bir şekilde başarısız oldu alamadım lisansı.

Şimdi sabah sabah Sağlamlisans sitesinden 59.90 TL``ye lisans aldım. Win 8.1 Pro.
Fatura mail ile anında geldi. Yarım saat sonrada Lisans geldi. Key`i yazdım şıp diye aktive oldu.
Süresiz sağlam key yolladılar. Adamlara güvenim arttı yahu.
Lisans Anakarta gömüldüyse ne güzel :D

Key alacaklar Sağlamlisans`tan güvenle alış yapabilirler. Orijinal kullanın kullandırtın. :)
Küçük kardeşlerime önerim Anne babalarınızın kartını kullanıp oyun alacağınıza bi defa lisans alın, oyun önemli değil esas işletim sistemidir. Zaten pek pahalıda değil.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Bilgi için teşekkürler.
Key girme penceresi varya. Orda klavye çalışmadı garip bir şekilde. Sarı yazılı uyarı geldi geçersiz semböl kullanımı yasak diye

Not defterine yazıp kopyaladım. ctrl-v yapınca öyle düştü. Çok garip bişey????

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Bu tarz sitelerde satilan keyler Microsoft'un kullanim sartlarini ihlal ettiginden yine korsan oluyor aslinda. Ama korsani destekliyorum bence sorun yok : )

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Korsan olmuyor aldığımız yazılım karşılığında ücret ödüyoruz.
Zibilyon maddelik sozlesmelerinde "Parasini odediyseniz her halti yapabilirsiniz." yazmiyor. Bu keyler genelde Microsoft'un fakir ulkelere yaptigi yardim amacli keyler oluyor ya da baska sekillerle elde ediliyor ama sonuc olarak Microsoft bunun satisini kullanim sartlarinda yasaklamistir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Bu tarz sitelerde satilan keyler Microsoft'un kullanim sartlarini ihlal ettiginden yine korsan oluyor aslinda. Ama korsani destekliyorum bence sorun yok : )
Destek ekibine sordum onu. Retail yani perakende satış lisansıdır. Gönül rahatlığıyla kullanın dedi.

Korsan olsa online aktifveşmez zaten.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Destek ekibine sordum onu. Retail yani perakende satış lisansıdır. Gönül rahatlığıyla kullanın dedi.

Korsan olsa online aktifveşmez zaten.
Korsan demek crack kurek patlatilmis yazilim demek degil ki. Crack degil bu dogru ama korsan olmadigi gercegini degistirmiyor. Uzatmaya da gerek yok korsan destekcisi birisiyim ben zaten :D

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
Korsan olmuyor aldığımız yazılım karşılığında ücret ödüyoruz.
Korsana girmiyor diyebiliriz çünkü Microsoft tarafından belirli kurumlara ve firmalara dağıtılan OEM ürün anahtarlarını belli bir fiyattan satıyorlar. Bence yasal...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Korsan demek crack kurek patlatilmis yazilim demek degil ki. Crack degil bu dogru ama korsan olmadigi gercegini degistirmiyor. Uzatmaya da gerek yok korsan destekcisi birisiyim ben zaten :D
o sihirli aktifleştirici programı sildiğime mutluyum. Uyuz ettirmişti zaten. :D

60 TL ye dükkana gir 1 günlük yiyecek anca alırsın ya alamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsana girmiyor diyebiliriz çünkü Microsoft tarafından belirli kurumlara ve firmalara dağıtılan OEM ürün anahtarlarını belli bir fiyattan satıyorlar. Bence yasal...
Ayrıca lisansın son kısımını internette arattım. 5 sayfa sitede Buldu ama sitedeki lisanslarla ön tarafı aynı değildi.

Çalıntı filanda değil yani. Sevindim açığı

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
o sihirli aktifleştirici programı sildiğime mutluyum. Uyuz ettirmişti zaten. :D

60 TL ye dükkana gir 1 günlük yiyecek anca alırsın ya alamazsın.
Kesinlikle ugrasmaya degmiyor. 4 arkadasim da sorunsuzca bu tarz sitelerden 40-50 lira civarlarinda lisans aldilar hicbir sorun yasamadilar. Benim de bilgisayarla birlikte gelen bir Windows10 lisansim oldu ama uzun zamandir sadece GNU/Linux kullaniyorum bosa gidiyor :p

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Kesinlikle ugrasmaya degmiyor. 4 arkadasim da sorunsuzca bu tarz sitelerden 40-50 lira civarlarinda lisans aldilar hicbir sorun yasamadilar. Benim de bilgisayarla birlikte gelen bir Windows10 lisansim oldu ama uzun zamandir sadece GNU/Linux kullaniyorum bosa gidiyor :p
Uğraşmaya ve almaya değer diyorum. Çok şeyyapma ? Banka kartın yoksa ve çalışmıyorsan böyle şeyler yazman normal gibi :D

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Bilgilendirme icin tesekkurler.
En guzeli Windows 10 lisansi. İyi ki satin aldim.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Uğraşmaya ve almaya değer diyorum. Çok şeyyapma ? Banka kartın yoksa ve çalışmıyorsan böyle şeyler yazman normal gibi :D
Banka kartim var ama bir seyi alacaksam sadece destek olma amacli aliyorum. Ozgur olmayan bir yazilima para harcamamaya calisiyorum. Korsanligi felsefesinden dolayi destekliyorum yani paradan dolayi degil :d

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Yav bari Win10 Pro alaydın.
Gtx1060 i5 6th lexar ssd sisteminde hala win8.1 kullanıyon.
Bide win10 50tlymis ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Banka kartim var ama bir seyi alacaksam sadece destek olma amacli aliyorum. Ozgur olmayan bir yazilima para harcamamaya calisiyorum. Korsanligi felsefesinden dolayi destekliyorum yani paradan dolayi degil :d
Çok değişik adamsın. Korsanlık felsefeside varmış ? ? ?

Yav bari Win10 Pro alaydın.
Gtx1060 i5 6th lexar ssd sisteminde hala win8.1 kullanıyon.
Bide win10 50tlymis ?
i5 4460 rulezzz ? 8.1 çok iyi işletim sistemi. Senin sistem 8.1 kadar yerine oturmadı daha. az konuş çok öğren ?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Çalıştır'a
SQL:
slmgr -dli

yazıp sattıkları keyin durumunu da paylaşsaydınız keşke. Belki de ileride patlama ihtimali olan MAK key göndermişlerdir.

@_Zaur_ hatta şu alttaki kodu yazarsan lisansın tam detaylarını da görürsün
Kod:
slmgr.vbs -dlv

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Çok değişik adamsın. Korsanlık felsefeside varmış ? ? ?

i5 4460 rulezzz ? 8.1 çok iyi işletim sistemi. Senin sistem 8.1 kadar yerine oturmadı daha. az konuş çok öğren ?
Aklımda hep 6. Nesil kalmış ? Ne oturmamış kullanıyor musun da biliyorsun ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,360
Çalıştır'a
SQL:
slmgr -dli

yazıp sattıkları keyin durumunu da paylaşsaydınız keşke. Belki de ileride patlama ihtimali olan MAK key göndermişlerdir.

@_Zaur_ hatta şu alttaki kodu yazarsan lisansın tam detaylarını da görürsün
Kod:
slmgr.vbs -dlv
En altta Diyor Lisanslaştırıldı. Süreli olsa süre yazıyor olurdu onun yerine :)

lisans.jpg

Çok pahalıya almışsınız. 13,90TL'ye satan yerler var.
29 TL ye gittigidiyorda satıyordular ödeme yapılamadı. Nasip işte napalım :)
Bunada razıyım

Akagi

Doçent
Reaksiyon puanı
841
Zibilyon maddelik sozlesmelerinde "Parasini odediyseniz her halti yapabilirsiniz." yazmiyor. Bu keyler genelde Microsoft'un fakir ulkelere yaptigi yardim amacli keyler oluyor ya da baska sekillerle elde ediliyor ama sonuc olarak Microsoft bunun satisini kullanim sartlarinda yasaklamistir.
Bu keyler öyle olmuyor. Diyelim a markası 10k windows key aldı ama ürettiği pc 9k geriye 1k boş key kalıyor işte bu keyler ucuza satılan keyler oluyor yani tamamen yasallar ama aldığınız yerin güvenilir olması lazım yoksa kazık yeme şansınız çok oluyor.
Çok pahalıya almışsınız. 13,90TL'ye satan yerler var.
Onlar çoğunlukla elinde patlıyorlar güvenilir değiller.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
9tlye alıp 2 yıldır kullandığım canım keyim benim ???
Su an piyasada daha az bulunuyor. Epttavm, trendyol, hepsiburada da felan da satılıyordu zamanında