- Reaksiyon puanı
- 1,554
Aradığım eski oyunu burada buldum.Güvenilir mi ?
Crack yani her şey çıkabilirAradığım eski oyunu burada buldum.Güvenilir mi ?
Oyun ücretsiz ve piyasa da yok ilginç ki o kadar oyun yap bir dandirik de olsa web site yapmaOyun ücretsizdi.Ama piysada bulunmuyordu.Burada buldum bu yüzden sordum.
Ne tür şeyler indirdin ?4 sene boyunca her programı ordan indirdim. Hiç virüsle karşılaşmadım. Ama sana ne olacağı belli olmaz.
Virüs Total o uygulamayı değil siteyi taratıyorsun yani mesela dosya.co da uygulama dosya.co sitesi güvenilir ama dosyada belki virüs varVirüs taratma sitesi vardı sitenin urlsini girip bakabiliyodun adını unuttum şimdi ama ne olacağı blli olmaz
Benim az buçuk c# bilgili sifreleyicim kaçtı ondan ?McAfee ile taratsam.Yinede gizliden girer mi ?
Hocam bu arada dosya.co dan LOL ün RAR dosyasını indirsem mi ?Virüs Total o uygulamayı değil siteyi taratıyorsun yani mesela dosya.co da uygulama dosya.co sitesi güvenilir ama dosyada belki virüs var
Benim az buçuk c# bilgili sifreleyicim kaçtı ondan ?
O dosyayı yukleyene bağlıHocam bu arada dosya.co dan LOL ün RAR dosyasını indirsem mi ?
Aynen, bu yorum desteklenir Başkalarına iyi görünmek farklı, kendini tanıyıp öyle kabul etmek ve dürüst olabilmek farklı...Şöyle yorumlara bakıyorum da ne kadar da korsana destek vermesem de sanki bu kadar insan her şeyi orijinal mi alıyorsunuz her kurduğunuz oyuna yazılıma para mı veriyorsunuz? Cidden soruyorum.
Her şeyi orjinal kullanmıyor olabiliriz, forum kuralları gereği destek verilmiyor o zaman herkes konu açsın sanki sen korsan kullanmıyon diyip herkese korsan yardımcı olunsun, korsan kullan bizi ilgilendirmez ama sonuçta forumda yasak.Şöyle yorumlara bakıyorum da ne kadar da korsana destek vermesem de sanki bu kadar insan her şeyi orijinal mi alıyorsunuz her kurduğunuz oyuna yazılıma para mı veriyorsunuz? Cidden soruyorum.
GüvenilirAradığım eski oyunu burada buldum.Güvenilir mi ?