Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi sadece sağlam bir telefon arıyoruz. iPhone 4ü bile kırabilmiş bir insan alacağımız kişi. Max. 2 bin liraya başka bir donanım özelliği vesayre önemli değil. Ne önerirsiniz acaba
2.el Mİ 9 öneririm oyun konusunda en iyisi bu fiyatlarda ki (2.el olarak tabi) tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar başlıktaki gibi sadece sağlam bir telefon arıyoruz. iPhone 4ü bile kırabilmiş bir insan alacağımız kişi. Max. 2 bin liraya başka bir donanım özelliği vesayre önemli değil. Ne önerirsiniz acaba
Oyun konusu pek önemli değil de. Sağlam olması önemli dayanıklı mı?2.el Mİ 9 öneririm oyun konusunda en iyisi bu fiyatlarda ki (2.el olarak tabi) tavsiye ederim
Ben zamanında 0. El samsung a30s'i 2000TL'ye almıştım. Şimdideki fiyatı nedir bilmem.Oyun konusu pek önemli değil de. Sağlam olması önemli dayanıklı mı?
3 bin olmuş ya teşekkür ederim yine deBen zamanında 0. El samsung a30s'i 2000TL'ye almıştım. Şimdideki fiyatı nedir bilmem.
Üüf iyimiş.3 bin olmuş ya teşekkür ederim yine de
Pahalı kalıyor ya aradığım özellik sadece malzeme olarak sağlam bir şey olduğu için.Üüf iyimiş.
sağlam telefon da kılıf + cam ile kullanması daha iyi olur ama şu var bu telefonun parmak izi ekran da kalım cam takarsa parmak izi okunamayabilir o yüzden başka önerilerde yapmam lazımOyun konusu pek önemli değil de. Sağlam olması önemli dayanıklı mı?
Kılıf ve ekran koruyucu her zaman takıyoruz zaten kapatmayı düşünüyorum komple telefonu artık bu 3. Kırılan telefon çünküsağlam telefon da kılıf + cam ile kullanması daha iyi olur ama şu var bu telefonun parmak izi ekran da kalım cam takarsa parmak izi okunamayabilir o yüzden başka önerilerde yapmam lazım
S9 - TCL 10 Plus (bütçenin hafif üstünde ama iyi telefondur) - Galaxy A50 aklıma bunlar geldi.
mi note 10 lite koruyucusu oluyor ekranları büyük oranda aynıTCL 10+'ın ekranı kavisli olduğundan her koruyucu uyum sağlayamayabilir.