Sağlam,İyi İslemci Arıyorum (Detay Konuda)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reey34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reey34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba direk konuya geciyorum önce bilgisayarımın özellikleri buyrun ;

kn2f1.png
kn2g9.png
kn2h3.png

CPU-z GPU-z Resimleri

kp8k1.png
kp8kr.png
kp8lt.png
kp8rp.png

Güç Kaynağı Bilgileri

Casper
Model : WIN-400PS
Max. OUTPUT POWER IS 400W

Gördüğünüz gibi bilgisayarımın özellikleri bunlar ancak islemcim kötü bilgisayar kasıyor yani çok belli çok rahatsız oluyorum ve oyun tutkunuyum,
istedigim oyunları rahat rahat oynuyamıyorum.İslemci arıyorum sunları yapabilmesi iyi olur,altta bir oyun ,video cekme programı,konusma programı acık olacak sekilde bunlarda herhangi bir kasma
yapmıyacak ayriyetten assassin creed gibi oyunlarda kasmazsa iyi olur böyle bir islemci biliyorsanız sağlam olan beni baya bi süre idare edecek bir fikirde
bulunursanız çok çok sevinirim iyi günler..Yorumlarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bütçen nedir? Yani bilelimde ona göre tavsiye verelim. Ayrıca benim tavsiyem sistemi komple yenilemendir, çünkü sadece işlemci değiştirme ile olacak iş değil. Eğer en son oyunları kasmadan oynamak istiyorsan sana güzel bir sistem tavsiye edebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BiLLLGİn kardeş, dediğin işlemciyi alıp direkt Anakartına takamaz bu arkadaş, çünkü Anakartını da yenilemesi gerekir. Onun içinde yeni sistem toplaması kaçınılmaz olur.

Kardeş sen bütçeni söyle de öyle tavsiye verelim.

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence işlemcin o kadar kötü değil fakat oyun tutkunusun oyun tutkunu biri için kötü bir işlemci.İ5 işlemciler işini fazlasıyla görür fakat İ5 almışken ister istemez ram ve ekran kartını da arttırmak isteyebilirsin...

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
istersen o sisteme 1000 liralık işlemci tak yine oyunlarda bir fark olmaz. çünkü ekran kartın hd 5500 serisi ve oyunlar için ideal değil. ayrıca yeni ekran kartı alsan güç kaynağın yetersiz. işlemcinde zaten yetersiz. sistemin komple değişmesi lazım.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeni bir anakart,güç kaynağıda alman gerekebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana önerim en baştan sistem topla. Olay işlemci ile
bitmiyor diğer parçalar da çok önemli, yeni bir işlemci bu parçalar ve bu sistem için boşa masraf olur.