Sağ Tık (Bağlam) Menüde Görünmeyen Kısayollar

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dizüstü bilgisayarımda 2 adet ekran kartı var. Optimus özelliği sayesinde gerektiğinde 2. ekran kartı devreye girebiliyor. Aynı zamanda bağlam menüsünde de geçiş için bir kısayol vardı. Hangi programı çalıştırmak istersem onun üzerine gelip, Sağ tıkladığımda "Grafik işlemciyle çalıştır" diye bir seçenek çıkardı ve istediğim ekran kartını seçerdim. Nedendir bilmiyorum, iki gündür sağ tıkladığımda bu seçenek çıkmıyor. Hatta sağ tıkladığımda winrar ile ilgili kısayollar da kaybolmuş. Dünden beri bir sürü program denedim ama olmadı.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bendede intel hd 3000 + nvida 540m var öncelikle driver güncelle çünkü yeni çıktı

sorunun cevabı nvdia ayarlarına gir görünüm orda olması gerekiyor yada o sırada laptop yanımda değil şuan

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Benimki de intel HD 3000 + Nvidia gt555m. Güncelleme yaptım, hatta tüm driverları kaldırıp yeniden kurdum olmadı. Nvidia denetim masasındaki bölümde "bağlam menüde göster" işaretli. Tüm bunlara rağmen görünmüyor. İlk mesajımda da belirttiğim gibi sadece grafik işlemci değil, winrar da görünmüyor.