Sadri Şener Kararını Açıkladı

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Sadri Şener Kararını Açıkladı[/h]
2520.jpg

Olağanüstü genel kurula gitme kararı alındı. İşte Sadri Şener'in kararı...

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattından 5 puan uzakta, 12'nci sırada bulunan Trabzonspor'da, olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Kulüp Başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, mayıs ayında olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını belirterek, "Ben aday değilim" dedi. Şener, lig biter bitmez genel kurulun gerçekleştirileceğini kaydetti.

Trabzonspor'da yönetim kurulunun görev süresi, aralık ayında sona erecekti.

kaynak

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şampiyonluk bizim diye epey oyaladı trabzonu, artık başarısızlıgının üstünü kapatamıyor şenol hocayı gönderecegine kendin gitmeliydin. hayırlısı olmuş bence trabzonlular için.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
trabzonspor'un başına gelebilecek en kötü şeyin kendisi olduğunu idrak edebilmiş sonunda. bu kadar büyük futbol tutkunu bir şehirin takımının durumu bu oluyorsa eğer, sorun yönetimde demektir.

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şenol GÜNEŞ i harcadınızya beter olun.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Çok ama çok isabetli bir karar. Darısı Aziz Yıldırım'ın başına. Teker teker kurtulmalıyız bunlar gibi fitne fesat ve nefret kişiliklerden.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Madem gidecektin Şenol Güneş ayrılıp Tolunay Kafkas niye geldi? Yeni teknik direktörü yeni yönetim niye seçmedi? Şenol Hoca harcandı sıra Tolunay'da mı?

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem gidecektin Şenol Güneş ayrılıp Tolunay Kafkas niye geldi? Yeni teknik direktörü yeni yönetim niye seçmedi? Şenol Hoca harcandı sıra Tolunay'da mı?
Bazı sitelerde okudum Sadri giderse Tolunay bende giderim gibi bişeyler söylemiş ne kadar doğru bilemem.

Reaksiyon puanı
10,315
Bazı sitelerde okudum Sadri giderse Tolunay bende giderim gibi bişeyler söylemiş ne kadar doğru bilemem.

Tolunay bence kaçabilmenin yollarını aramaya başladı gibi geliyor bana...
baktı olmuyor, karizmayı daha fazla çizdirmeden sıvışmanın yollarını arıyor demek ki.

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tolunay bence kaçabilmenin yollarını aramaya başladı gibi geliyor bana...
baktı olmuyor, karizmayı daha fazla çizdirmeden sıvışmanın yollarını arıyor demek ki.
Ben bırakacağını zannetmiyorum ama eğer Tolunay öyle düşünüp takımı bırakırsa Trabzonluların gözünde bir hiç olur.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Öyle heykelle falan olmuyor bu işler Sadriciğim, yolun sonu göründü,yeter bu kadar göz boyadığın. haydi yollan bakalım,