"Sadri Başkan Bize Futbolcu Değil Hakem Al!"

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında son dakikada kalesinde ofsayttan bir gol görerek liderliği kaybeden Trabzonspor'da taraftarlar açtığı pankart ile Başkan Şener'e ilginç bir mesaj yolladı.

2008_12_20_trabzonspor_seyirci_1.jpg

Eskişehir maçında takımlarını desteklemek için Avni Aker'e gelen Trabzonsporlu taraftarlar Sadri Şener'e "Ne Tabata Ne Topuz Bize Hakem Al, çünkü hakemler çok ucuz" şeklinde bir pankart açarak mesaj gönderdi.

Hafta içinde Federasyon binasına yürüyerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto eden Trabzonspor taraftarları, eylemlerine Trabzon’da da devam etti.Trabzonspor taraftarının Bursaspor maçının ardından başlayan Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na tepkileri sürüyor.

2008_12_20_trabzonspor_seyirci_4.jpg

Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu, bu akşam Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında yapılacak maç öncesi Atatürk Alanı'nda toplandı.
Taraftarlar, ellerindeki kırmızı kartlar ve ''Siz kimin federasyonusunuz? A-Fenerbahçe, B-Türkiye Cumhuriyeti'' yazılı siyah pankart ile Futbol Federasyonu'na tepki gösterdiler.

''Şampiyon olmamız engellenemez'', ''Federasyon şaşırma, sabrımızı taşırma'' biçiminde slogan atan taraftarlar, daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'na yürüdü.

Şener'in Yerine Siyah Karanfil

Tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, maçı taraftarlar arasında izleyeceği bilgisi verilirken, protokol tribünündeki yerine de siyah karanfiller bırakıldı.

Trabzonsporlu yöneticilerde başkanlarını yalnız bırakmayarak taraftarlar arasında kendisine eşlik etti.

Kaynak

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
al sana pankart bravo Trabzonspor taraftarına ne zamandır göremiyordum ben böyle şeyler trabzonspor taraftarından.

2.resimde iyiymiş iyi.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Trabzon taraftarı uyandı sonunda :) yada biz göremiyoduk gösterilmiyodu

katılıyorum ikinci pankart iyimiş

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
2. pankart müthiş helal olsun size 1. pankarttaki mesajda ulaşmıştır yerine :)

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu pankartlar hangi zekanın ürünü. adam gibi top oynayamıyorsunuz sonra fenerbahçe'ye çatıyorsunuz. fenerbahçe'ye laf etmek trabzon gibi bir takımın haddine değil. hakem fenerbahçe aleyhine hata yaparken neredeydiniz temizligçiler. sizin iddianıza göre fenerbahçe'nin golünde el var. eee bu hakem hatası değil mi. fenerbahçe aleyhine olunca hakem hatası, lehine olunca da hakem satın alınmış oluyor. bu düşünceler nasıl bir insandan çıkıyor. galatasaray olunca sesiniz soluğunuz çıkmıyor iş fenerbahçe olunca kin kusuyorsunuz. beşiktaş'a gönderdiğimiz emzikleri sizin için de gönderelim mi. 17. haftada 4 tane de size çakacağız. o zaman size lazım olur. artık 96 sendromundan kurtulunuz. 34. hafta size bir sendrom daha yaşatacağız. kupayı sizin stadınızda kaldıracağız. bir de unutmadan sizin bu yaygaranız fenerbahçe'ye sökmez. akıllı olun.

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Fener nerden nereye geldi bi anda kaç puanlık farkı eritti bileğinin ve elinin gücüyle....Trabzonlular sonuna kadar haklılar bu konuda pankartlar da süper bu arada...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
bu pankartlar hangi zekanın ürünü. adam gibi top oynayamıyorsunuz sonra fenerbahçe'ye çatıyorsunuz. fenerbahçe'ye laf etmek trabzon gibi bir takımın haddine değil. hakem fenerbahçe aleyhine hata yaparken neredeydiniz temizligçiler. sizin iddianıza göre fenerbahçe'nin golünde el var. eee bu hakem hatası değil mi. fenerbahçe aleyhine olunca hakem hatası, lehine olunca da hakem satın alınmış oluyor. bu düşünceler nasıl bir insandan çıkıyor. galatasaray olunca sesiniz soluğunuz çıkmıyor iş fenerbahçe olunca kin kusuyorsunuz. beşiktaş'a gönderdiğimiz emzikleri sizin için de gönderelim mi. 17. haftada 4 tane de size çakacağız. o zaman size lazım olur. artık 96 sendromundan kurtulunuz. 34. hafta size bir sendrom daha yaşatacağız. kupayı sizin stadınızda kaldıracağız. bir de unutmadan sizin bu yaygaranız fenerbahçe'ye sökmez. akıllı olun.

Ben sana bi çakıcam şimdi . tüm kadıköye marş olcak çıkan ses . Adam gibi konuş seviyesizleştirme ortamı .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
haftada 4 tane de size çakacağız. o zaman size lazım olur.

Nicki kırımızı yazan bir üye gelir bir çakar, gözlerini kapamadan önce gördüğün son şey o olur.

Gündem kategorisini karıştırdığın yetmezmiş gibi burayı da birbirine katma lütfen.

Edepli kelimelerle meramını anlat.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
troy zaferi tekmele please.

tarafımdan tam yetkilisin :)

erkanc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belli oluyor kimin sendromda olduğu elle gol atıyor hakem devam diyor 96 yılında da el olmayan pozisyona el çaldılar nedense hep fenerin lehine oluyor bu elle oynamalar

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
troy aynı uyarıyı sadece bana yapacağına milleti tahrik eden provokatörlere de sesini çıkarsan diyorum. benim hiçbir yeri karıştırdığım yok. beni şikayet edenler önce kendi açtıkları başlıklara, yorumlara baksınlar. sana gaz verenler önce kendilerine baksınlar. "çakmak" kelimesi de gol atmak manasında kullanılıyor. bunu biliyorsun sanıyorum. bu sözde ben birşey göremiyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
şikayet edilen her mesaj, her konu başlığı incelemeden geçiyor merak etme zafercem.

çakmak kelimesinin de maçlarda ne için kullanıldığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

o nedenle kendine çeki düzen ver. seni kaybetmek yerine, burada çok daha uygun şartlarda tartışmak isteriz. ama bu kafayla gidersen çok zor.

lütfen sen de kendini diğer arkadaşların yerine koy ve mesajlarını ona göre gözden geçir.

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doğrucu davut olmak zor birşey. başkalarının düşüncelerine keşke tahhammül edebilsek ne çok şey istiyorum ben. ben böyle biriyim. kimseye şirinlik yapma amacım yok. kendi düşüncelerimi kalp kırmadan olduğu gibi açıklarım. isteyen kabul eder isteyen etmez.