sadece lol icin mini pc oneriniz

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
intel hd graphics 620 mi intelgraphics hd 4400 mi daha iyi kardes
4400, 4. nesil işlemcilerden kullanılıyordu. 2013 teknolojisi yanlış değilsem. 620 ise 6 nesilin üstü idi. Arada yıl ve nesil farkı var. HD 4400 ile Nier: Automata oynayamazsın ama HD 620 ile oynarsın Low ayarda da olsa.

rizacan90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=RDL1wWSHdGs

Yani, HD Graphics ile "League of Legends oyununu" yüksek ayarda oynarsın. Ama HD Graphics oyun için tasarlanmamıştır ve her oyunda 60FPS düz alacan diye bir kaide yok. Yani oyun bilgisayarı istiyorsan en azından güçsüz de olsa bir grafik kartı al, ama benim gibi hafif oyunlar oynayacaksan Celeron ile bile LOL oynayan var.
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=eWcbyEI6-RU

Yani bu benim netbook'umun işlemcisi. İnternet kafelerin hepsinde LOL olması tesadüf değil, çünkü sistem gereksinimi çok çok düşük :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Benim kullandığım bir mini pc değil ama mini tower. Dell Optiplex 7020 kullanıyorum şu an. Netbook'um ise bir Asus TP200SA (E205SA). Daha iyisi senin ihtiyacına bakar. Sen neye ihtiyaç duyarsan senin için iyisi o dur. Piyasada herkese hitap eden mal var. Demek istediğim özelliğe çok takılma, sevdiğini al. Misal benim gibi fan sesine gıcık oluyorsundur, bilgisayarını ona göre seç gibi...

Dostum, kusura bakma da tamamen konunun dışındasın :sweatsmile: Adamın belli ki koyacak yeri yok kasayı. Herkesin evinde büyük alan yok. Yada misafir odasındaki televizyona bağlayacağın bir bilgisayar diyelim ? Kasa ne kadar şık durur oraya ? Tamamen dağınıklık gibi görünür. Gibi... Eğer önereceğin daha minik bir şey var ise adama öner, onun ihtiyacı mini pc ve biz ondan iyi bilmeyiz neye ihtiyacı olduğunu. Sen ne önerirsin adamın istediği boyutlarda?
Slim Tower mATX kasanın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum o kadar küçük kasanın ne kadar ısınacağından farkındamısın lol 10dk'da doyulacak bir oyun değil sonuçta

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Slim Tower mATX kasanın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum o kadar küçük kasanın ne kadar ısınacağından farkındamısın lol 10dk'da doyulacak bir oyun değil sonuçta
Ben değil, taşınabilecek bir şeye ihtiyacım var diyor adam. "Aaa, ama bu daha güçlü, çok azıcık daha büyük gibi demen uçağa bineceğinde adamın bavulunun ağırlığını değiştirmeyecek misal.
sadece lol oynuosan 4000 liralik makina almak nekadar mantikli hemde yerim yok bide bazen evde duruyorum bazende sehir disina cikiyorum cogu zaman elim yeterince cantalarla dolu bos vaktimde sadece lol oynuorum cantama koyabilcem yuk etmeycek bisy ariorumsu urun nasil kardes isimi gorur mu
Allah aşkına, tamam sağonlun bir tavsiyede bulunmaya, yardımcı olmaya çalışıyorsunuz da adamın ne dediğini okuyun da ne yardımı istiyor, cihaz önerisi istiyorsa nasıl bir şey istiyor, onu bilerek edin.

Kaldırmaz, ısınır diye neye göre tahmin ediyorsun üstelik ? O linkte verdiğin bildiğisayarı bizzat denedin mi bir oyun testinde ? LoL'ın üstelik sistem gereksinimi ne kadar haberin var mı ? Yani adam senden ekmek kesmek için bıçak istiyor, sen gidiyon herife elektrikli testere veriyorsun, bu daha iyi keser :p Tamam, kesme keser de aşırı kaçıyor tavsiyen ve verdiğim örneğe bakıyorum da sakın gerçek hayatta ekmeği elektrikli testereyle kesmeyi denemeyin nimettir LOL :p

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Ben değil, taşınabilecek bir şeye ihtiyacım var diyor adam. "Aaa, ama bu daha güçlü, çok azıcık daha büyük gibi demen uçağa bineceğinde adamın bavulunun ağırlığını değiştirmeyecek misal.

Allah aşkına, tamam sağonlun bir tavsiyede bulunmaya, yardımcı olmaya çalışıyorsunuz da adamın ne dediğini okuyun da ne yardımı istiyor, cihaz önerisi istiyorsa nasıl bir şey istiyor, onu bilerek edin.

Kaldırmaz, ısınır diye neye göre tahmin ediyorsun üstelik ? O linkte verdiğin bildiğisayarı bizzat denedin mi bir oyun testinde ?
Off sanki 5KG kasa öneriyoruz
Buyrun o zaman bunuda taşıyamaz diyorsanız ben artık daha fazla bir şey diyemeyeceğim
HYSTOU FMP03 - i3 - 6100U Windows 10 Mini PC 8GB+256GB-$354.85 and Online Shopping | GearBest.com Mobile

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Off sanki 5KG kasa öneriyoruz
Buyrun o zaman bunuda taşıyamaz diyorsanız ben artık daha fazla bir şey diyemeyeceğim
HYSTOU FMP03 - i3 - 6100U Windows 10 Mini PC 8GB+256GB-$354.85 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
Aha bak, bu taşınır :D @rizacan90
@Death Mark burada ego yarıştırmıyoruz, gerçekçi olalım. Forum bir yardımlaşma alanı. Burada kimse sana hakaret etmiyor, bir şey yapmıyor. Tavsiyen adamın işini görmüyorsa bunu adamın yada forumdaki diğerlerinin belirtmesi de alınılacak bir şey değil.

@rizacan90 bu arada @Death Mark ın önerdiği şu Hystou marka mini pc özellik olarak daha iyi ve Windows 10 önyüklü geliyor. Yani lisans var pc'de. Özellik olarak mantıklı olan o. 256GB SSD falan, güzel bile olur ama sağlamlığını bilmiyorum çünkü markayı hiç duymadım. Burada seçim sana kalmış. Şunu al yada alma demem ben bu noktada.

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
4400, 4. nesil işlemcilerden kullanılıyordu. 2013 teknolojisi yanlış değilsem. 620 ise 6 nesilin üstü idi. Arada yıl ve nesil farkı var. HD 4400 ile Nier: Automata oynayamazsın ama HD 620 ile oynarsın Low ayarda da olsa.
İntel HD 620 daha iyi bir seçim olur.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Aha bak, bu taşınır :D @rizacan90
@Death Mark burada ego yarıştırmıyoruz, gerçekçi olalım. Forum bir yardımlaşma alanı. Burada kimse sana hakaret etmiyor, bir şey yapmıyor. Tavsiyen adamın işini görmüyorsa bunu adamın yada forumdaki diğerlerinin belirtmesi de alınılacak bir şey değil.

@rizacan90 bu arada @Death Mark ın önerdiği şu Hystou marka mini pc özellik olarak daha iyi ve Windows 10 önyüklü geliyor. Yani lisans var pc'de. Özellik olarak mantıklı olan o. 256GB SSD falan, güzel bile olur ama sağlamlığını bilmiyorum çünkü markayı hiç duymadım. Burada seçim sana kalmış. Şunu al yada alma demem ben bu noktada.

Nereden çıkardın bunu estağfurullah
İlk önerim taşınamayacak kadar çok büyük ve ağır değildi hatta 3-4 yıl sorunsuz kullanabilir
şuan en son ekleme yaptığım mini pc'ninde performansı oldukça ideal o boyut için