Sadece html yazıyorum.(diğer dilleri bilmediğimden) Veritabanı ile html site yönetili

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sadece html yazıyorum.(diğer dilleri bilmediğimden) Veritabanı ile html site yönetilir mi? Hiçbir fikrim yok.Belki de olmayacak bişey sorum ama...

Amacım zamanla sitedeki resimleri,videoları çıkarıp yenilerini eklemek. Başlıkları falan düzenlemek.Yeni sayfalar eklemek.

Görüşleriniz?:unsure::(:mellow:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Sadece html ile veritabanı işlemleri yapamazsın. Php, asp, asp.net, jsp ve ajax'tan birini öğrenmelisin.

Tavsiyem birkaçını ya da hepsini öğren :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Html client(istemci) taraflı bir dildir. Sizin yapmak istedikleriniz ise ister istemez server(sunucu) taraflı işlemleri gerektiriyor. Bunun için arkadaşın belirttiği dillerden birini araştırarak başlayabilirsiniz. Yanlız bu dillerinde yeterli olmadığını bilmenizi isterim.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
python, php, ruby ile geliştirilmiş bir framework işlerini yarı yarıya kısaltacaktır gerçekten öğrenmek istiyor ileri vadede bişeyler kazanmak istiyorsan python ve django öğren 1 ay sonra şu an istediğin şeyleri yapabilecek düzeye gelirsin

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer ilk defa öğreniyorsan vb.net'e başla derim. Öğrenmesi ve uygulaması çok basit. Birazcık programlama kod bilgin varsa ve üzerine düşersen kısa sürede öğrenirsin. Hiç kasma derim...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
cevaplar için teşekkür ederim.Tatmin oldum :mrgreen: