Yardım Sadece bilgisayarda internet yavaş

darkelos

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Sorunun ne olduğunu tam bende çözemedim ama sanırım başlıktaki gibi. YouTube'da video izlerken max fotoğraftaki kadar yükleniyor, o kısımda 3-4 saniyede geçiyor ve hemen donuyor, ki bunlar 480p de oluyor twitchde vs. yayın izlerken 10 saniyede bir donuyor. Hiç böyle bir problem yaşamadığım için bilgim yok aç kapa yaptım ne bileyim güncelleme falan da yok, hız testinde dowlond/upload 2-3 falan çıkıyor ama Full çekiyor internet. Kablo kullanmıyorum laptop. Yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    25.5 KB · Görüntüleme: 65

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
bi fikrim yok nerden bakabilirim?
Aygıt Yöneticisine girip Ağ bağdaştırıcılarını genişletip donanımınıza sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Üstten Sürücü sekmesine tıklayıp sürücü tarihine bir bakın. Eğer eskiyse yine üstteki sekmelerden Ayrıntılar sekmesine girin , seçme menüsünden Donanım Kimlikleri deyin. Bir sürü değer çıkacak onlardan rastgele birini kopyalayıp google'a yapıştırın. Güncel sürücü varsa çıkacaktır. Takılırsanız yazın yardımcı oluruz.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Speedtest yapıp atın. Ping fazla olabilir. Net üzerinde olan birşeyse. Bilgisayardan film açıp bakın öyle de karşılaştırın.