gujuvala
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
O kadar iyiki anlatamam.
ben 64 mb ram ile xp açtım da bakan olmadı512MB Ram ile W10 Açan var.
oo bro ben de 12'yim asp ve js hariç tüm web programlama dillerini biliyorum diyebilirim lua baya anlıyorum ama şu c# bir türlü kafama girmiyor yardım edermisinyaşın önemi yok isteğin önemli Python biliyorum c# ı bitirdim nerdeyse ve 13 yaşındayım sonra c++ye gececem heralde
başarılar
c# hepsinin birleşimi gibi bir şeyoo bro ben de 12'yim asp ve js hariç tüm web programlama dillerini biliyorum diyebilirim lua baya anlıyorum ama şu c# bir türlü kafama girmiyor yardım edermisin
şuan çok acil bir cevaba ihtiyacım var. ben bilgisayardaki bir .dat dosyasını program başlatıldığında email olarak almak istiyorum. dosya konumunu biliyorum ama kişinin bu dosyayı aldığımdan haberi olmayacak. nasıl yapabilirim?c# hepsinin birleşimi gibi bir şey
E-Mail Gönderme Kısmını Biliyorum da program açıldığında dosyayı almayı bilmiyorumc# hepsinin birleşimi gibi bir şey
c# az şundan biraz bundan der gibi yapılmış İngilizcen iyise yabancı kaynaklar varoo bro ben de 12'yim asp ve js hariç tüm web programlama dillerini biliyorum diyebilirim lua baya anlıyorum ama şu c# bir türlü kafama girmiyor yardım edermisin
O Vista da sanal makinebazı virüsler sanal makinadan kaçıyor dikkat et