Yılardır mıcrosoft windows 8 emek vermiş zahmete katlanmış kalkıb 15 dolara vermesi:lol::lol: aklım hiç almiyor...
Tanıtımında Çöken bi Sistem Win8 Öldürseler Vazgeçmem Win7 Den

Yılardır mıcrosoft windows 8 emek vermiş zahmete katlanmış kalkıb 15 dolara vermesi:lol::lol: aklım hiç almiyor...
Tanıtımında Çöken bi Sistem Win8 Öldürseler Vazgeçmem Win7 Den![]()
bence 8 bes para etmez asla kullanmam... 8 muhtemelen kullanilacak son windows olacak...![]()
uvvv öngörüye bakmilyar dolarlık şirket nasıl göremedide yatırım yaptı bu kadar anlamak zor doğrusu.
aynı fikirdeyimgeçenlerde bir kullanayım dedim driver yazılımlarında bile sorun yaratıyor oldukça iğrenç durumda şuanlık win 7 den asla şaşmam
geçenlerde bir iki forumda gördüm win 8 yükledikten sonra bilgsayarımdan dumanlar çıkmaya başladı diyenleri bile okudum valla
![]()
+1...Şu sürekli 5 para etmez, 3. milenyum faciası diyen adama ne kadar gıcık oldum anlatamam. Ben Windows taraftarı falan değilim ama bu yapılan tamamen haksızlık. Öncelikle Windows 8, o seve seve bitiremediğiniz Windows 7 taban alınarak hazırlanmış bir işletim sistemi; bu nedenle Vista'da olan durumla bunu kıyaslayamazsınız. Windows 7 den en büyük farkı ise Metro arayüzü, bunun dışında sadece iyileştirmeler yapılmış ve hızlandırılmış. Metro arayüzüne gelecek olursak başlat menüsünden çok daha kullanışlı bir sistem. İlk başta ön yargıyla yaklaşıldığı için sevilmedi ama ben Developer Preview sürümünden beri Windows 8 kullanan biri olarak söylüyorum alışmanız taş çatlasın 2 haftanızı alacaktır. Metro arayüzünü belki de kullanmayı anlayamadı insanlarımız. Önceden ne yapıyorduk başlata bas programlara gel ordan oraya gir ordan öbürüne gir de ancak bulacan ya da arama bölümünü kullanarak hızlıca bulacan. Şimdi metroda girdiğin anda istediğin her şey bir anda önünde oluyor, istediğin herşeyi oraya ekleyebiliyorsun ve aramak istediğini direk yazmaya başlayarak önüne getiriyor. Söyledim gene söylüyorum metro arayüzü dışında Windows7'nin hızlandırılmış, optimize edilmiş versiyonu diyebiliriz. Bazı şeyleri bu kadar abartmaya gerek yok. Daha hızlı, daha kullanışlı ve yeni bir sürü özellikle birlikte Windows 8 şu ana kadarki en iyi Windows sürümüdür, bunu daha beta aşamasındayken bile söylemek mümkün.
Affedin ama şu an korsan indirilen ya da paylaşıma sunulmuş sürümü kararlı sürüm müdür? Satışa sunuldu mu?
bence eğitimsizlikden çoğu korsan olduğunu bilmiyor bile hatta işletim sistemine bir CD kopyası olsa ne olur diyor![]()
işletim sistemi bir cd kopyası olsa ne olur ki?![]()
al işte dakka bir gol bir![]()
güncellemeri yapabildikten sonra orjinalinden farkı ne? mademki çok biliyorsun anlat bizde öğrenelim!