Sadece 15 dolara Windows 8!

bluedemon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence win8 de vista gibi olacak arkasından çıkacak sistem ses uyandıracak :)

furkanerkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni pc alana verıcekler arkadaşlar telofonla gorustum mıcrosoftla 2 hazırandan sonra bastan formatlayıp ürün anahtarını yenıden aktıflestırsen bıle yıne yukseltmıyor ne luzumu var bence hıc onemı yok bır de windos 8 ın oyunlarla uyumluluk dalgasını beklıyecez ısın gucun yok

w7 kullanım kafam rahat oyunumu oynar ttnetle ucarım ;) şaka şaka alooo cengizz karpatlardan bi 20 cm salsana ;)))

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Sen bakma Win8 öldürseler geçmem diyenlere.Belkide Bilgisayarlarına ilk olarak kuracaklar Onlar.Bu arada aklıma vista geldi. :D NE pohpohlanmıştı teknoloji siteleri tarafından.Her teste xp nin arkasından geliyordu.Ama yinede devam ettiler.vista işletim sistemini övmeye.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
bence 8 bes para etmez asla kullanmam... 8 muhtemelen kullanilacak son windows olacak... :)

hessa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkat! bu yorum alenen korsana teşvik edebilir ve/ veya verdiğiniz liretler için hayıflanmanıza sebep olabilir.

"çok da harika, aman yüce heraklius bunu da mı sen yaptın!" seslenmelerine sebep olacak kadar mühteşem bir şey değildir. sadece vistadan çok, w7'den biraz daha iyidir o kadar. 15 dolar etmez. o 15 dolara internet faturası ödenir akabinde envai çeşit yerden temin edilebilir.

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bilgisayari alirken isletim sistemi olmadan alirim , direk cok daha ucuza gelir ;) kendin yükle ne istiosan korsan falan :D

everesee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı fikirdeyim :) geçenlerde bir kullanayım dedim driver yazılımlarında bile sorun yaratıyor oldukça iğrenç durumda şuanlık win 7 den asla şaşmam :) geçenlerde bir iki forumda gördüm win 8 yükledikten sonra bilgsayarımdan dumanlar çıkmaya başladı diyenleri bile okudum valla :)

Galiba windows yapımcılarına bi küfretmedikleri kalan arkadaşlarımız şuanki yayında olmayan sürümün "BETA" olduğunu unutmuşlar... YORUMSUZ...

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
kararlı sürümde bundan farklı olamaz... beş para etmez...

Reaksiyon puanı
189
Windows 8 şimdiye kadarki Windowslar arasında en hızlı ve açılanı ve en hızlı çalışanı. Henüz beta sürümde olduğu çin uygulama uyumluluk sorunları mevcut ama final sürümde hızlıca Windows 7'nin yerini feth edeceğine eminim...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Vistaya yapsaydı alırdım :mrgreen:

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
korsan 7 kullanıyoruz korsan 8de kullanacaz :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şu sürekli 5 para etmez, 3. milenyum faciası diyen adama ne kadar gıcık oldum anlatamam. Ben Windows taraftarı falan değilim ama bu yapılan tamamen haksızlık. Öncelikle Windows 8, o seve seve bitiremediğiniz Windows 7 taban alınarak hazırlanmış bir işletim sistemi; bu nedenle Vista'da olan durumla bunu kıyaslayamazsınız. Windows 7 den en büyük farkı ise Metro arayüzü, bunun dışında sadece iyileştirmeler yapılmış ve hızlandırılmış. Metro arayüzüne gelecek olursak başlat menüsünden çok daha kullanışlı bir sistem. İlk başta ön yargıyla yaklaşıldığı için sevilmedi ama ben Developer Preview sürümünden beri Windows 8 kullanan biri olarak söylüyorum alışmanız taş çatlasın 2 haftanızı alacaktır. Metro arayüzünü belki de kullanmayı anlayamadı insanlarımız. Önceden ne yapıyorduk başlata bas programlara gel ordan oraya gir ordan öbürüne gir de ancak bulacan ya da arama bölümünü kullanarak hızlıca bulacan. Şimdi metroda girdiğin anda istediğin her şey bir anda önünde oluyor, istediğin herşeyi oraya ekleyebiliyorsun ve aramak istediğini direk yazmaya başlayarak önüne getiriyor. Söyledim gene söylüyorum metro arayüzü dışında Windows7'nin hızlandırılmış, optimize edilmiş versiyonu diyebiliriz. Bazı şeyleri bu kadar abartmaya gerek yok. Daha hızlı, daha kullanışlı ve yeni bir sürü özellikle birlikte Windows 8 şu ana kadarki en iyi Windows sürümüdür, bunu daha beta aşamasındayken bile söylemek mümkün.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Şu sürekli 5 para etmez, 3. milenyum faciası diyen adama ne kadar gıcık oldum anlatamam. Ben Windows taraftarı falan değilim ama bu yapılan tamamen haksızlık. Öncelikle Windows 8, o seve seve bitiremediğiniz Windows 7 taban alınarak hazırlanmış bir işletim sistemi; bu nedenle Vista'da olan durumla bunu kıyaslayamazsınız. Windows 7 den en büyük farkı ise Metro arayüzü, bunun dışında sadece iyileştirmeler yapılmış ve hızlandırılmış. Metro arayüzüne gelecek olursak başlat menüsünden çok daha kullanışlı bir sistem. İlk başta ön yargıyla yaklaşıldığı için sevilmedi ama ben Developer Preview sürümünden beri Windows 8 kullanan biri olarak söylüyorum alışmanız taş çatlasın 2 haftanızı alacaktır. Metro arayüzünü belki de kullanmayı anlayamadı insanlarımız. Önceden ne yapıyorduk başlata bas programlara gel ordan oraya gir ordan öbürüne gir de ancak bulacan ya da arama bölümünü kullanarak hızlıca bulacan. Şimdi metroda girdiğin anda istediğin her şey bir anda önünde oluyor, istediğin herşeyi oraya ekleyebiliyorsun ve aramak istediğini direk yazmaya başlayarak önüne getiriyor. Söyledim gene söylüyorum metro arayüzü dışında Windows7'nin hızlandırılmış, optimize edilmiş versiyonu diyebiliriz. Bazı şeyleri bu kadar abartmaya gerek yok. Daha hızlı, daha kullanışlı ve yeni bir sürü özellikle birlikte Windows 8 şu ana kadarki en iyi Windows sürümüdür, bunu daha beta aşamasındayken bile söylemek mümkün.
+1...

zarkon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunda orada zaten. Millete bilmem kaç yüz dolara iteledikleri işletim sistemine bir arayüz ekleyip biraz traşladıktan sonra yine bilmem kaç yüz dolara iteliyorlar.

Şimdi ben gidip bir laptop alacam, bana zorla Win7 ile satacaklar, 6 ay sonra 8 çıkacak ve ben bundan yararlanamayacağım yada win7 de yaptıkları gibi ek bir üzret ödeyip yararlanacağım.

Vistada yaşamıştım, ben laptopu aldım 1 ay sonra dediler ki vistalı yeni pc veya laptop alanlar 20 dolar ödeyerek win7 lisansı alabilecekler. Eeee biz. Sizden geçti. Geleneksel Microsoft kazık atma yöntemi.

maria2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Affedin ama şu an korsan indirilen ya da paylaşıma sunulmuş sürümü kararlı sürüm müdür? Satışa sunuldu mu?

zarkon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beta sürümüdür. Daha kararlı sürüm piyasaya çıkmadı. Ortalıkta dolaşan bildiğim kadarıyla RC sürümü.

Ek bilgi: bu Rc sürümü belirli bir süre sonra kendini kilitleyecek (tam tarihi bilmiyorum) ve lisans isteyecek. Ancak o zamana kadar tam olarak kırılmış full sürüm ortalıkta dolaşmaya başlar.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
win8 kurdum bilgisayara çok güzel işletim sistemi yapmışlar gerçekden, kampanya gerçekden 15$ a ise hemen alırım ben :)

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk insanı bir başka oluyor 15 $ vermeyip korsan kullanıyor tamam eyvallah ama sonra ardında gelen sorunlarla baş etmek çok zor ya .

Netizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence eğitimsizlikden çoğu korsan olduğunu bilmiyor bile hatta işletim sistemine bir CD kopyası olsa ne olur diyor :)

Netizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeri yapabildikten sonra orjinalinden farkı ne? mademki çok biliyorsun anlat bizde öğrenelim!

orjinalınden farkı hırsızlık olması, emeğe saygısızlık olması adı üstünde 'korsan' olması, binlerce microsoft çalışanının aylarını verip karışık algoritmalara beyinlerini yorarak geliştirdikleri, ve para ile sattıkları bir ticari ürün windows

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
50kr -yaşadığınız yerde bir dvd fiyatı nedir bilmiyorum :)- a sisteminizi windowstan daha iyi çalışan, daha güvenli, daha hızlı, görsel açıdan daha iyi (tabi bana göre) vs. +ları bulunan (kısacası windowstan daha iyi) Ubuntu'ya çevirebilirsiniz :)
sonuna kadar özgür yazılım :)