Sadece 15 dolara Windows 8!

Netizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece 15 dolara Windows 8!

Windows 7 Home Basic ve daha üstü sürüm kullananlar Windows 8'e 14.99$'a sahip olabilecekler.

2 Haziran'dan sonra Windows 7 işletim sistemi kurulu bir bilgisayar alanlar, bu kampanyadan yararlanarak Windows 8'e geçiş yapabilecekler. Yalnız bu fiyatlar Amerika için geçerli diğer ülkelerde farklı fiyatlandırmalarda olabilir. İşletim sistemlerini 2 haziran öncesinde alanlar için ise Microsoft tarafından bir açıklama yapılmadı.

Henüz ücreti belli olmamakla birlikte Windows 8 sistemi olan kullanıcılar, istedikleri zaman ücret ödeyerek ek özelliklere sahip Windows 8 Pro'ya da geçiş yapabilecekler.

Kaynak

--- Mesaj Güncellendi ---

15$ çok iyi fiyat korsanı ile uğraşmak yerine 15$ verir orjinalini alırım ben

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Peki kullandığımız windows korsan ise nasıl olacak yine yükselte bilecek miyiz..?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yılardır mıcrosoft windows 8 emek vermiş zahmete katlanmış kalkıb 15 dolara vermesi:lol::lol: aklım hiç almiyor...

Netizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kullandığımız windows korsan ise nasıl olacak yine yükselte bilecek miyiz..?

korsan ise yine korsana yükseltebilirsin :)

olmaz yeni windows 8 alman gerekir onun da sana maliyeti 150$ kadar olur

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
üzerine para verselerde almam 3. millenium faciasını istemem...

YusufKenan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel kampanya windows 8'i torrent den indirmekden vazgeçebilirim :)

Reaksiyon puanı
189
Herkes olumlu bakmış ama diyor ki : 2 Haziran'dan sonra Windows 7 işletim sistemi kurulu bir bilgisayar alanlar, bu kampanyadan yararlanarak Windows 8'e geçiş yapabilecekler.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
yusuf yusuf diyor MS kısa ve öz olarak :D

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
satmıyacak diye korkuyorlar çünkü sattıkları son Windows olduğunu ve 3. millenium faciası olduğunu biliyorlar...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bizde 1 tane orijinal lisans var kutulu alınmıştı, şimdi ona yükseltme olmayacaksa ne anladık bu işten..

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
bence 3. millenium faciasi icin 15$ bile cok... ayriya yukseltme sorun demek... kim sorun yasamak ister ki?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
XP yada VISTA'dan yukseltmede olan garip hatalar olbilir... hic beklenilmeyecek hatalar olmustu... tam olarak ne olacagi belirsiz...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Windows 8 sanırım Vista gibi hüsran ile bitecek.Bu yüzden beklemek en hayırlısı.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 sanırım Vista gibi hüsran ile bitecek.Bu yüzden beklemek en hayırlısı.

Aslında hüsran olarak bitmesi için bir neden yok. CP çıktığı günden beri kullanıyorum bir iki görsel aksaklık dışında stabilite olarak bir eksikliğe rastlamadım.Yükseltmenin ucuzluğuna gelirsek daha önce ücretsiz yükseltme kampanyaları bile yapıldı yani gayet normal. Ancak şunu söylemek lazım. Microsoft isteyen kullanıcılara Metro arayüzünü tamamen veya geçici bir süreliğine kapatma şansı tanımalı. Tabi bu Windows RT versiyonunda mümkün olmayacaktır ama masaüstü versiyonları olan Windows 8 ve Windows 8 Pro'da bulunması gereken bir özellik. Ben kişisel olarak metro'yu sevdim ama alıştığı arayüzden vazgeçmek istemeyenler olması gayet normal.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aslında hüsran olarak bitmesi için bir neden yok. CP çıktığı günden beri kullanıyorum bir iki görsel aksaklık dışında stabilite olarak bir eksikliğe rastlamadım.Yükseltmenin ucuzluğuna gelirsek daha önce ücretsiz yükseltme kampanyaları bile yapıldı yani gayet normal. Ancak şunu söylemek lazım. Microsoft isteyen kullanıcılara Metro arayüzünü tamamen veya geçici bir süreliğine kapatma şansı tanımalı. Tabi bu Windows RT versiyonunda mümkün olmayacaktır ama masaüstü versiyonları olan Windows 8 ve Windows 8 Pro'da bulunması gereken bir özellik. Ben kişisel olarak metro'yu sevdim ama alıştığı arayüzden vazgeçmek istemeyenler olması gayet normal.

Haklısın.Alışamayanlar veya istemeyenler için Metro arayüzü geçerli olmaması seçeneği getirilebilir.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben bu beta windows 8 i indirip kurmuştum daha sonra laptopa ait driverleri kurunca kitlenip kalmıştı reset atıncada ayrı yerde donuyordu... bendeki driverlerden kaynaklımı anlayamamıştım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Elimde windows 7 home basic var ama 2 hazirandan önce tabi :D Ama home basic sevmediğim için öylece duruyo keyi elimde. Belki almak isteyen çıkar satarım :P
@Jibbs
Bu arada ben bi ekran kartı bir de touchpad driver kurdum diğerlerine gerek duymadım. Senin nasıl pc kilitlendi anlamadım.Windows 8 gayet iyi çalışıyor.
Tek sorunu var şimdilik o da kaspersky yükleyince metro arayüzündeki internete giren uygulamalar açılmıyor onu da kaspersky engelliyor olmalı ilerde düzeltirler.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
windows 7 den memnunum ben :)
gerçi ilerde yeni bir dizüstü almam gerekecek o zaman windows 8 li bilgisayar alırım belki :)

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
üzerine para verselerde almam 3. millenium faciasını istemem...

aynı fikirdeyim :) geçenlerde bir kullanayım dedim driver yazılımlarında bile sorun yaratıyor oldukça iğrenç durumda şuanlık win 7 den asla şaşmam :) geçenlerde bir iki forumda gördüm win 8 yükledikten sonra bilgsayarımdan dumanlar çıkmaya başladı diyenleri bile okudum valla :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bedavası varken nşye 15 dolar veriyim ki,
hele orjinali bi çıksın bedava sürümünü buluruz internetten.

Zhee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal W7'miz olmadığı için bizi alakadar etmeyen bir konu hehe :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Güzel çözüm. Eğer olursa alabilirim.

semtia1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar boş verinya biraz bekleyin sizler paranızı cebinizde tutun neden boş yere para harcıyorsunuz azıcık bekleyin bilgisayarcıya götürseniz 10-15 tl ye yüklerler veya internetten arayıp bulabilirsiniz bu kadar basit yani uzman olacak değiliz her halde siz yinede sabredin bakarsınız internet ortamına düşmüşte düşecek

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ya arkadaşlar boş verinya biraz bekleyin sizler paranızı cebinizde tutun neden boş yere para harcıyorsunuz azıcık bekleyin bilgisayarcıya götürseniz 10-15 tl ye yüklerler veya internetten arayıp bulabilirsiniz bu kadar basit yani uzman olacak değiliz her halde siz yinede sabredin bakarsınız internet ortamına düşmüşte düşecek

Bilgisayarcıya gidip 10-15 TL verip sahte kullanıcağına git 15$ ver orjinal olsun kafan rahat etsin. Ama kendin bulursun bedavaya o ayrı.

Şahsen bende orjinal windows 7 var ama haziran öncesine ait ileride onada yükseltme gelirse 1 kere 15$ vermeyi düşünüyorum.