Saçlarımı nasıl düzelticem erkek

Ichios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler bi bakın be benim saçlarım 1 sene fln önce baya düzdü bu sene okul başında dalgalanmaya başladı şimdide kıvırcık diyebilirim saçlarım sert ve uzun ama hep dik duruyo bide kuru nasıl düzelticem eskiden memnundum . Saçlarım uzun ama önüme düşsün istiyorum şampuan öneriniz var mı clearman kullanıyorum kepeği baya gideriyo ne önerirsiniz ne alıyım yardım ya

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
1 senede düz,dalgalı,kıvırcık saç tipi maşallah. Ne diyeceğimi bilemedim ilk kez duydum :sweatsmile:
Kurutma yöntemi, şampuan değişikliği şekil konusunda ufak değişiklikler yapabiliyor bunlarda bir değişiklik var mı daha öncelere göre

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Millet kıvırcık saç ister sen düzeltmek istiyorsun ?

Şu ürünü araştırın, fotoğrafı beni ikna etti.
Screenshot_1.jpg

Ichios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1 senede düz,dalgalı,kıvırcık saç tipi maşallah. Ne diyeceğimi bilemedim ilk kez duydum :sweatsmile:
Kurutma yöntemi, şampuan değişikliği şekil konusunda ufak değişiklikler yapabiliyor bunlarda bir değişiklik var mı daha öncelere göre
inan bende anlamadım kıvırcık saç istiyodum perma vardı aklımda hatta ama Allah sesimi duydu. Bi bakım ürünüyle fln saçım istediğim gibi olmaz mı ya böyle önüme düşsün istiyorum yumuşasın fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millet kıvırcık saç ister sen düzeltmek istiyorsun ?

Şu ürünü araştırın, fotoğrafı beni ikna etti.
Ekli dosyayı görüntüle 106242
Bu şey değil mi ya gta da 0 saçla girip kıvırcık çıkmak .d

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
inan bende anlamadım kıvırcık saç istiyodum perma vardı aklımda hatta ama Allah sesimi duydu. Bi bakım ürünüyle fln saçım istediğim gibi olmaz mı ya böyle önüme düşsün istiyorum yumuşasın fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şey değil mi ya gta da 0 saçla girip kıvırcık çıkmak .d
Valla ben saça şekil vermekle ugrasmamak için saç uzattım (hemde hoşuma gidiyordu) bakım yaptığımı düşünüyor herkes ama tek bakımım her gün yıkamak hemde bulduğum sabun sampuanla ??