Soru saçlarım uzuyor mu sizce

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
8A494A34-BB22-435E-9451-2A363843836D.jpeg
Arkadaşlar benim saçlarım dökülüyordu bu aralar dipleri diken diken gibi sizce uzuyor mu yenileri mi çıkıyor

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Ekli dosyayı görüntüle 174727Arkadaşlar benim saçlarım dökülüyordu bu aralar dipleri diken diken gibi sizce uzuyor mu yenileri mi çıkıyor
öncellikle sacınızı topluyorsanız biraz dinlendirin o cıkan şeyler herkesde var bendede var herkesin sacı dokuluyor ama sacınızın tam döküldügünü sacınızın ön kısmının cizgisini kaybettigiyle anlyabilirsiniz.ben sacınızın dökülgünü sanmıyorum öndeki cizgi kaybolmamış cünkü.diken mevzusuna gelince günde ortalama 100sac doküldügünü varsayarsak sacınızın her bölgesinde dikenleme oldugunu göreceksiniz sacın dökülmesi gerekiyor cünkü köklerin ömrü 4yıl sonra döküleür yeniden cıkar sac.

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
öncellikle sacınızı topluyorsanız biraz dinlendirin o cıkan şeyler herkesde var bendede var herkesin sacı dokuluyor ama sacınızın tam döküldügünü sacınızın ön kısmının cizgisini kaybettigiyle anlyabilirsiniz.ben sacınızın dökülgünü sanmıyorum öndeki cizgi kaybolmamış cünkü.diken mevzusuna gelince günde ortalama 100sac doküldügünü varsayarsak sacınızın her bölgesinde dikenleme oldugunu göreceksiniz sacın dökülmesi gerekiyor cünkü köklerin ömrü 4yıl sonra döküleür yeniden cıkar sac.
peki o diken diken olan şeyler yeni saç mı

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Tabikide yeni sac dökülen saçların ucunda ufacık beyaz yakından bakınca gözüken beyaz varsa o saçın kökten 2mm sonra düştüğünü gösterir ama beyaz büyükse nokta değilde düzse o döküldüğü anlamına geliyor bakın günde saç dökülmesi normal böyle saçınızi toplayınca cizgisi gitmisse ama yani baya içerde olduğu zaman sizde o yok ozaman saçınızın dökülmeye başladığını anlarsanız onlar uçtan kırılmış saçların kökleri

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Tabikide yeni sac dökülen saçların ucunda ufacık beyaz yakından bakınca gözüken beyaz varsa o saçın kökten 2mm sonra düştüğünü gösterir ama beyaz büyükse nokta değilde düzse o döküldüğü anlamına geliyor bakın günde saç dökülmesi normal böyle saçınızi toplayınca cizgisi gitmisse ama yani baya içerde olduğu zaman sizde o yok ozaman saçınızın dökülmeye başladığını anlarsanız onlar uçtan kırılmış saçların kökleri
ucu böyle sizce normal mi

Ekli dosyalar

• 24A14C0B-183B-44B7-A0F5-7E9AD18B33CF.jpeg
    24A14C0B-183B-44B7-A0F5-7E9AD18B33CF.jpeg
    40.7 KB · Görüntüleme: 88

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
aynen bu kökten 2 mm önce yani 2mm üstünden kırılan sacın oluyor zaten 1 gün sonra diken gibi oluyor sakal gibi sacının dökülmedigini anlamak icin sacını toplayıp yada elinle tam arkaya tarasan sacın önünü görsem tam sana icini rahatltacak yada rahatlamyacak bile söylerim

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
aynen bu kökten 2 mm önce yani 2mm üstünden kırılan sacın oluyor zaten 1 gün sonra diken gibi oluyor sakal gibi sacının dökülmedigini anlamak icin sacını toplayıp yada elinle tam arkaya tarasan sacın önünü görsem tam sana icini rahatltacak yada rahatlamyacak bile söylerim
61FD3735-09F9-43FF-A6D7-2FE68C9D0AD9.jpeg

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
sacımız aynı sıklıkta seninki sadace birazdaha acık renk vallahi sana bişe deyim benim yaşım 18 ama 12 yaşındaki fotograflarıma bakıyorum sacım aynı seyreklikte gündede cok sacım dökülüyor seninki gibi beyaz ama kaderimiz byle taklıma sadace yaglandırma ve havalandır
Normal mi sence yoksa dökülüyor mu

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Eee Erkeğiz gün sonunda. İster yeni havuç ekilmiş arsa gibi Kafana Saç ektir ister Protez peruk tak ister o şampuanı bu yağı Kullan ister Prp yaptır. Hiçbiri 20 den sonra kurtarmıyor :D