Saçından öyle bir şey çıktı ki!

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sacindan-oyle-bir-sey-cikti-ki--3048850.Jpeg

Nijerya’nın başkenti Lagos’tan İstanbul’a gelen bir kadın uyuşturucu kuryesinin, kokaini kafasındaki peruğun içine sakladığı ortaya çıktı. Fatih’te bir otele baskın düzenleyen polis 1 kilo 40 gram kokain ele geçirirken, Nijerya uyruklu Jose O. adlı kadın kuryeyi gözaltına aldı.

stanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları doğrultusunda uluslar arası uyuşturucu ticareti yapan bir kadın kuryeye yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucuyu kafasındaki peruğun içine dikerek Lagos’tan İstanbul’a getiren Jose O. (66) isimli kadın kuryeye yönelik Fatih Laleli’de bir otele operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan zanlının üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu bulamayınca şaşıran polis ekipleri bu sefer kadının saçlarının arasına baktı. Burada kuryenin saçlarının kontrol edilmesinin ardından zanlının kafasındaki peruk içine uyuşturucu diktiği tespit edildi. Peruğu makasla kesen polis 6 paket halinde 1 kilo 40 gram kokaini ele geçirdi. Kadın kuryenin Batı Afrika ülkesi Nijerya’nın eski başkenti olan Lagos’tan getirdiği uyuşturucuyu Türkiye’de piyasaya süreceği öğrenildi.

Gözaltına alınan Nijerya uyruklu Jose O., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Böcek mi çıktı diye girdim :D Daha neler göreceğiz...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Böcek çıksa daha çok şaşırırdım :D

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben de böcek falan sandım ama uyuşturucuymuş. yalnız şunu farkettim o kadar çok ki bu durumlar sıradan geliyor bize. gençlerimizi nasıl zehirledikleri ortada ve normal karşılıyoruz artık ne acıı.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Peruğun içinde uyuşturucu yakalanması ilk değilki,daha önce bu tip haberler görmüştüm.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ne peruğu, nerelerden uyuşturucu çıktığını duyduk. :)