- Reaksiyon puanı
- 70
Merhaba arkadaşlar.Yıllar önce kafamın arkasında bozuk para büyüklüğünde bi dökülme oldu.Önceden pek umursamadım ancak yıllar geçtikçe farkettirmeden büyümüş.Şimdi iki katına çıkmış durumda saç dökülen bölge.Kafamın arkasını görmediğim için bugüne kadar pek kafaya takmadım ama çevremin ısrarıyla doktora gittim.Ne alakaysa kan tahlili yaptı.B12 vitamin eksikliğim varmış.B12 vitamin hapı yazdı, 3 ay sonra gel bakalım dedi.Tabi ben bunları duyunca hiç söz söylemeden çıktım gittim.Çünkü sözün bittiği yerdeydim.Bir cildiye doktoru saçkıran tedavisi olarak vitamin hapı yazıp hastasını gönderiyorsa o doktorun doktorluğundan şüphe ederim ben.Nasıl bir iş ben anlamadım.Acaba gerçekten kendisi inanıyor mu vitamin hapıyla saç kıranın geçeceğine.Yoksa bu doktorlar hastalarıyla oyun oynamayı çok mu seviyor ? Bende mi kısmetsizlik var arkadaş.Kolay kolay hasta olmam ama kırk yılda bir doktora işimiz düşünce o doktorlarında hepsi tırt çıkıyor kardeşim.Haliyle doktorlara olan inancım ve saygım azalıyor bu durumdan dolayı.
Şimdi internetten araştırdım biraz.Millet sarımsak sür falan diyor.Annemde diyordu sarımsak sürelim diye ama ben kokar falan diye istememiştim.Ama sürücem bugün.Sarımsak sürüpte geçmeyen yok.Bu doktorlardan bize hayırda yok.Çareyi yine doğada bulduk.
Bundan başka sizin önerileriniz varmıdır ?
Şimdi internetten araştırdım biraz.Millet sarımsak sür falan diyor.Annemde diyordu sarımsak sürelim diye ama ben kokar falan diye istememiştim.Ama sürücem bugün.Sarımsak sürüpte geçmeyen yok.Bu doktorlardan bize hayırda yok.Çareyi yine doğada bulduk.
Bundan başka sizin önerileriniz varmıdır ?