Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genetik değilse minox la eski saçlarına kavuşursun genetikse sadece minox kullandığın sürece saçların dökülmez illa hap kullanmak istiyorsanız medabiotin hapını tavsiye edebilirim.
Saçınıza jelatin içerikli (hayvansal) ürünler (sprey.jöle,waks) sürmeyin, hele alkol içerikli spreylerden mutlaka uzak durun. Alkol saçın yağını kurutup önce kırılganlaştırır sonrada dökmeye başlar tavsi etmem. Israrla sprey kullanacam saçım form tutmuyor diyeniniz varsa o zaman limon kulanın doğal bir yöntem tavsie ederim, ayrıca fixpland ın su bazlı spreyi var ben fixplandın saç tozunu kulanıyorum yanında hediye geliyor özel günlerde bende kulanıyorum.
Ben yurttayken bi arkadasin yatagi yastigi vs hep sacti. Sonra sczhkowf gibi bir marka var ya onun bi sampuanini kullanmaya basladi ondan sonra tek tuk gormeye basladik saci. İstersen hangi sampuan sorup ogrenirim
Bildiğim kadarıyla cevizin suyu saça iyi geliyodu ceviz kabukları ve yapragını sıcak suda kayantıp kaynattıgın suyla asını yıkıyosun faydasını görenler var ama sana olurmu bilmem
Gliss'in Deep Repair şampuanını kullandım mor böyle aslında bitkisel değil normal şampuanlardan ama saçlarımın dökülmesi durdu ve duştan sonra Urban Care Argan Oilsıvı saç spreyini kullandım şuanda dökülme günde 10-15teldir yani çok normal
saçlarınız çok dökülüyorsa sadece şampuan kullanımı işe yaramaz. ek takviye kullanmanız gerekebilir. ben nutraxin biotin takviyesi kullanıyorum ve beraberinde de kimyasal içermeyen bir şampuan ile saç bakımımı destekliyorum. bu şekilde hem az ürün kullanıyorum hemde saçlarımı sağlığına kavuşturuyorum.