Saç dökülmesine karşı Boxcin kullanan oldumu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cobra11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar benim saçlar çok dökülüyo böyle giderse genç yaşta kel kalacaz. Kime sorsam bioxcin kullan diyo. internetten yorumları okudum %80 i olumlu yorumlar yapmış tabi işe yaramayanlarda olmuş herkezde aynı sonucu vermiyor ama denemekten kimse ölmemiş bende denemeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını buraya yazarlarsa ii olur hem birçok saçı dökülen arkadaşlarada yardımcı olabilir...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Benim tanıdığım birisi kullandı,genç yaşta dökülmeye başlamıştı onunda okul dolayısiyle.Kullandı ama verim aldığı söylenemez.Ama verim aldım diyenlerde var.Her vücutta aynı reaksiyonu göstermiyor demekki :)

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
boşuna kullanma dostum bende kullandım bi işe yaramadı şuan minoxil diye bişey kullanıyom eczanelerde var bayağı işe yarıyor hem saç çıkartıyor hemde dökülmeyi önlüyor bizzat kullandığım için tavsiye ediyorum nette araştırırsan bulursun.Kolay gelsin

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bunlar geçici çözüm arkadaşlar. Kullanmayı kestiğiniz anda saçlarınız yeniden dökülmeye başlar. Bir dermatoloğa görünün önce ve onun sizin saçınızın neden döküldüğünü bulmasını isteyin. Bazı hastalıklar da saç dökülmesine sebep olabiliyor. Yani diyeceğim şu, siz sorunu dışta sanarken sorun da çözüm de içte olabilir. Sağlıklı günler dileklerimle....

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
İçinde östrojen olduğu doğru mu? Yani dişilik hormonu.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Etkili evet ama düzenli kullancaksın ve hiç bırakmayacaksın.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Benimde kullanmam lazım.:)

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Düzenli kullanırsan yararlı , şampuan tek başına hiçbir şeye yaramaz en az 3 ay kullan. faydasını gördüm saç çıkarır meselesini geçtim dökülmese yeter. Yastığımdaki dökülmüş saç sayısı cidden azaldı. birazdaha hacimli duruyor artık. Artık yaş 30 35 arası saç ektiricem :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bi yakınım kullanıyor ve gayet memnun. Faydasını gördüğünü söylemişti. Dökülmeler durmuş ve canlanmış saçları.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
vereceğim tavsiyeye güleceklerdir belki ama bir tanıdığımda kullanım sonrası fark nedeniyle yazıyorum.

Karınca yumurtası yağı. bunu araştırın..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ohoo dişilik hormonu falan girdi işin içine boşverin defne sabunu kullanın tertemiz anamın babamın bildiği sabun.

GUVENAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ben 2 yildir minoxsin kullaniyorum idirli arkadaş var ondan aliyorum sac dökülmesi duruyor arti sac cikiyor ama bir şartla kukkanacan devamli sabah akşam 12 saat te bir düzenli kullanirsan sac cikiyor birakirsan tekrar dökülme başliyor sadece bilgi icin yazdim saygilar kesinlikle işe yariyor bende işe yaradi fikrim bu

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben bioxcin şampuanı kullanıyodum.Saçları acayip kabartıyo ve biraz besliyo ama dökülmeyi önlemiyodu

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şampuana başlayınca saçlarım sürekli dükülüyordu.Bir karar akdım ve yeşil sabuna geri döndüm.1-1.5 ay sonra saçlarımda daha dökülme yoktur.

Reaksiyon puanı
4
ajdar.gif

Cevabı Ajdar Vermiş Zaten.... :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ajdarın saçlara yazık olmuş.:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bir dermatoloğa görünmen en iyisi ;)

Ferrycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım ben bioxcini bayağıdır kullanıyorum. Kısa sürede hiç bir işe yaramaz fakat uzun süre kullanınca benim dökülmelerim azaldı.

Yaşını bilmiyorum fakat genelde saç dökülmesinin yeni başladığı zamanlarda insanlar saç dökülmesinden kaybettiği saç, dökülüyor mu diye kontrol ederken kaybettiği saçdan daha azdır. Yani diyebiliriz ki genelde insanlar saçlarını kendi yoluyor :)

Eğer yeni başladı ise hiç kafana takma birader bende çok takıyordum. Şimdi mutluyum hiç bakmıyorum dökülüyor mu? dökülmüyor mu? diye.

Ayrıca günde 100 tel saçın dökülmesi gayet doğal. Diyeceksiniz ki günde 100 tane dökülse kel kalırım. Hayır kalmazsınız :) Yerlerine yenileri geliyor merak etmeyin.

Tecrübe konuşuyor bu arada :) Bende bu yollardan geçtim. En önemli ilaç, dökülmeyi kafaya takmamak.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Faydası oluyor, yeni saç çıkarmıyor belki yıllar sonra çıkarır belli bir besin aldıktan sonra ama dökülmeyi belirli oranda durduruyor. Ama kesinlikle önce bi doktora görünmeniz lazım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
benimde dökülüyordu dermatoloğa gittim şampuan kullanma dedi dedim arapa sabunumu kullancam yerinde olur dedi şaka gibi :D neyse şampuanı bıraktım ama arap sabununa başlamadım merak etmeyin :D zeytin yağlı sabunla yıkamaya başladım babaannem kendisi yapıyor rica ettim 100 kalıp kadar aldım :D ne dökülme sorunum kaldı ne de kısa sürede yağlanma. yağlanma demişken karaciğerdeki yağlanmada ciddi manada saç dökülmesine neden oluyormuş bilgine kiloluysan bi kontrole gitmende fayda var :) ayrıca adabay arkadaşımızın dediğini hafife almayın arkadaşım denedi 2 ay içinde muazzamn bi değişim geçirdi ama çakma karınca yumurtası olmasın :D sanırım aktariyeciden aldı.

cinliserkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiçbir işe yaramıyor üstelik bende hiç kepek olmaz dı kepek yaptı dermatoloğa görünmeni tavsiye ederim

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vereceğim tavsiyeye güleceklerdir belki ama bir tanıdığımda kullanım sonrası fark nedeniyle yazıyorum.

İzninle gülmek istiyorum :w00t: Karıncaya don dikmek daha kolay :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
yok öyle deme dediğim arkadaş kullandı elvis gibi dolaşıyor şimdi :huh: varmış yani bi hikmeti bana da saçma gelmişti :D
Bende saç problemi yok free ama kankimde var ona önericem eğer çocuğun saçları tümden giderse memlekit değiştirmeye hazır ol :w00t: çünkü beraber değiştirmek zorunda kalırız :biggrin::clover:

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5

ammaan dikkat karınca yumurtası yağı tüy dökmek için. lüfen dikkat. bu arada minoxidil forte kullanıyorum. bu bitkisel bişey değil tamamen ilaç. en az 4 ay maksimum 6-12 ay sonunda saç çıkarıyor. sürekli kullanılacak. fiyat 50-52 lira arası. ben kullanıyorum. döküleyi kesiyor gerçekten. saçlar da bol bi tüylenme oluyor dökülen yerlerde onları güçlendirip (sanırım) saça çeviriyor. neyse saç ektirme olayına gelince. 30-35 yaş arası ektirilecekmiş erken davranmayın kelaynaklara dönmeyin.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
boxcin ne be..!
bioxin diyorsan tavsiye ederim
ama şu aralar FOLİXİR losyon ve şampuan kullanıyorum. yeni nanoteknolojik ürün.
http://www.folixir.com/

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
İçinde östrojen olduğu doğru mu? Yani dişilik hormonu.
hayır!aslında yan etkisi kıllanma olan bir tür antibiyotik olup,yüzeyel uygulamada saç-kıl çıkartabilmekte...
hiç bir firma ilacı hakkında yorum vs kabul etmez ama saç çıkarma olayında saç olmaya yöneltilmiş kök hücre nakli vb gibi bir kaç on yıl sonra gelecek olan yüksek teknoloji kullanan medikal uygulamalar harici çözüm yok gb...o yüzden boşuna paranızı boşa harcamayın arkadaşlar...

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşta vardı, her sabah sürerdi özenerek. çok gülerdim. bioxsin. bir gün şaka olsun diye bıyığıma sürmüştüm gözünün önünde fena kızmıştı. bioxsin işe yarıyordu onda.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
bu minoxil içindeki oksitler kana karışıp kansorejen etki yapıyor, bilginize...

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
xxxx, İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm Sunar...

xxx Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Kullanılmalıdır?

Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 geceleri yatmadan önce yapılır.

Tüyler alındıkdan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır.

Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur.

Ek Bilgi :

xxxx Karınca Yumurtası Yağı İran'dan getirilmiş. xxxx'nın hiçbir yan etkisi yoktur doğal karınca yumurtası yağı içerir bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.

Genellikle kadınların büyük sorunu gibi görünse de erkeklerin de büyük bir kısmının sorunu olan tüyler (yanak , koltuk altı , sırt vb)xxx Karınca yumurtası yağı ile sorun olmaktan çıkıyor. Bayanların olduğu kadar erkeklerin de kullanabileceği xxx , düzenli kullanımla Vücudunuzda ki istenmeyen tüylere son verir.

Kadınların kullanım şekli olduğu gibi erkekler içinde geçerlidir. Fakat erkeklerde kullanım süresi bayanlara göre biraz daha fazla olabilir.

yazıya link vermiyorum ticari isimleride sildim
arkadaşı kel kalsın diye karınca yumurtası tavsiye eden arkadaşlar ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi):4:konulardada öneride bulunsunlar