Saç bakımı önerılerınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Minoxil Forte %5'i deneyim dedim memnun kaldım :) Tüyleri kıla çevirdi resmen :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
gerek duymadığım için kullanmadım ama bıttım sabunu saç dökülmesine iyi geliyormuş.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
gerçi bıttım sabunu için kepeğe de iyi gelir deniliyor ama sende kepek yapması ilginç olmuş gerçekten :)
Pazardan tazesini almıştık aslında, büyük bir halka halinde ufak değirmen taşı büyüklüğündeydi :) 1 kaç defa kullanmıştım, uzun süre deneseydim keşke :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Pazardan tazesini almıştık aslında, büyük bir halka halinde ufak değirmen taşı büyüklüğündeydi :) 1 kaç defa kullanmıştım, uzun süre deneseydim keşke :D

bazen bilmeyenlere zeytin sabununu bıttım sabunu diye satabiliyorlar. belki buna denk gelmişsindir. :) sabunun rengi nasıldı ki?

edaguner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bende saç dökülmesi sorununu uzun yıllar yaşadım. doktora gittim tahlillerimi yaptırdım, ilaçlar kullandım vs. hepsinin bir faydası oldu mutlaka ama ilaçları ve takviyeleri kullanmayı bıraktığında başa sarıyor. o yüzden maddi olarak da uygulama olarak da seni zorlamayacak saç bakımını yapmalısın. ben uzun süredir Bioxcin siyah sarımsak şampuanı kullanıyorum ve destek olarak yan ürüne bile ihtiyaç duymuyorum. sadece bitkisel içerikli olduğu için sertleştirebiliyor, duş sonrası bir bakım yağı ile hallediyorum onuda.

gamzeebahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
saç bakımı ihmal edilmemesi gereken bir durum arkadaşlar. çünkü sonrasında toparlanması oldukça uzun zamanlar alıyor. gençlik yıllarında farkında olmadan birçok zararlı ürünlere ve boyalara maruz bırakıyoruz zaten en azından toparlamayıda bilelim. sürekli saçlarınızı kestirmek istemiyor ve sağlıklı uzamasını istiyorsanız bakımına özen gösterin. ben bioxcin genesis serisini kullanıyorum şampuan olarak. şampuan hafif ve orta dereceli saç dökülmelerine nazaran çıkartıldığı için içerisinde saçı besleyen birçok formül içeriyor. düzenli kullandığınız taktirde de faydasını kesinlikle görüyorsunuz. bununla beraber saçlarınıza nem katmak adına bakım yağları da kullanabilirsiniz.

fılızgundugan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saç dökülmesi birçok sebepten kaynaklanabiliyor. bu bazen beslenme bazen genetik bazen de yanlış ürün tercihleri olabilir. beslenme ve ürün tercihlerinize müdahale edebiliriz ama genetik sorunlara maalesef ki müdahale edemeyiz. bu sebeple öncelikle doktorunuza başvurup tahlillerinizi yaptırın. her duyduğunuzu saçınıza uygulamayın. ben uzun araştırmalar yaptıktan sonra saç düzenimi oturttum. şuan da bioblas argan yağı şampuanı ve argan yağlı onarıcı krem maske ürünlerini kullanıyorum. şampuan düzenimi sık sık değiştirmemeye ve düzenli kullanmaya özen gösteriyorum. şampuanımdan ve kremimden gayet memnunum. saçlarımda dökülmelerim azaldı ve kırılmalarım eskisi kadar kısa zamanda oluşmuyor.