Sabri Sarıoğlu'nun ücreti tartışma konusu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 312196
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu'na ödeyeceği ücret, tartışmaları da beraberinde getirdi

Galatasaray Kulübü'nün sözleşmesini uzattığı Sabri Sarıoğlu'na ödeyeceği ücret sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü ergin Ataman'ın olumsuz mali durumdan dolayı maaşını 800 binden 500 bin Euro'ya, Micov'un 850 binden 570 bin Euro'ya indirilmesini kabul ettiği, ayrıca Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncularının oturdukları evden çıkarıldığı ortamda kulübün futbolculara bu kadar yüksek ücret verilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Galatasaray taraftarı Twitter'da #GalatasaraydaHirsizVar hashtag'i ile tepkisini dile getiriyor.

Sosyal medyada bir kısım taraftar 4. yıldız nedeniyle oyunculara yapılan bir jest olarak bu ücretleri doğru bulurken, diğer kısım taraftar ne olursa olsun bu ücretlerin gereğinden fazla olmasını eleştirdi.

Sabri Sarıoğlu'nun alacağı 1 Milyon 600 Bin Euro ücret büyük bir Galatasaray taraftarının tepkisini çekti ve sosyal medyada Sarıoğlu'nun alacağı ücret ile Avrupa'nın önemli kulüplerinde top koşturan sağ bek oyuncularının ücretleri karşılaştırılmaya başlandı.

Sabri'nin 1 Milyon 600 Bin Euro almasına karşı İtalya'nın Lazio takımında oynayan Cavanda 0.3 Milyon Euro, İnter'de forma giyen Jonathan 1.2 Milyon Euro, Juventus'da forma giyen Caceres 1.7 Milyon Euro, Milan'da oynayan Abate ise 1.7 Milyon Euro ücret alıyor.

Kaynak

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi Ben hasta Beşiktaşlıyım.... Ve kendi takımımda da olsa bu tarz fiyatlara her zaman karşıyım. Allah aşkına sabri denen adam nerede 4 milyonluk top oynuyor bu nedir yaaaa yazık yazık tepki gösteren Gs taraftarı sonuna kadar haklı bazı kıt akıllılarda sarbi reyiz bu hakediyor diyecektir.

Böyle bi dünya yok hiç bir ligde yok adaş bu paralara yazık yazık....aynı şekilde geçen sene Burak ve Selçuğa da şözleşme yapıldı ve 15 milyon euroluk toplamda yıne yazdım buradan Selçuk tamam kabul edılebılır ama Burak için çok fazla diye ....

haber de yazıldığı gibi birilerinden indirim yapıp birilerine zam değerinden fazla para vermek gereksiz.

de ki sanane kardeşim senin cebinden mi cıkıyor dogru benım cebimden cıkmıyor ben Gs forması almam ama alan kişi ye yazık değil mi Ulan derim bende .....

hayırlısı olsun ne diyelim.....

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sabri Reyize laf yok. :P

S abri'dir benim adım
A dım Sabri'dir benim
B enim adım Sabri'dir
R eyiz oldum
İ dir benim son harfim

Şakası bi yana, Türk futbolunda olması gerekenden fazla ücret olan furbolcu tek Sabri değil. Türk oyuncu diye yüklenmesi kolay oluyor tabi. Yabancılara bakın bir ; adamlar buraya geliyorlar yan gelip yatıp, katır yüküyle parayı cebe indirdikten sonra hiç bir fayda vermeden çekip gidiyorlar. Onlarca örneği var.

Sistemin kaynağında sorunumuz var anlayacağınız.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
CH8Ns8zUMAEm_i8.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlhan Cavcav:

“Ben, Sabri’ye en fazla 800 bin lira verirdim. Fazla 1 kuruş vermem. Sabri tamam iyi futbolcu ama değeri ancak 800 bin lira eder. Gerçek değeri bu...

Bu 800 bin lirayı da üç taksitte öderdim. Yüzde 33’ünü peşin, yüzde 33’ünü aylık, yüzde 33’ünü de maç başı öderdim. Ekstra para ödemezdim. Öyle yağma yok. Aydın Yılmaz’ı ise tanımıyorum. Bilmiyorum. Ama uzun yıllardır Galatasaray’da oynadığına göre o da benim paramla yıllık en fazla 500 bin lira eder” ifadelerini kullandı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben böyle takima destek cikmam arkadas. Taraftara forma alin kombineleri yenileyin diye cagri yaparlar, ama kazandiklari paralarla sabri gibi adami zengin ederler.

Neymis efendim o paranin icinde menajer'in parasida varmis. Biz de buna inandik tabi..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Galatasarayin cocuguyum, Galatasarayin cocugudur diye diye takimi sömürdüler. Lan madem cocugusun desene bu para fazla. Takim icin indirime gitsene. Sen nah Galatasarayin cocugusun. Galatasarayin cocugu Ergin Atamandir. Takim zorda diye adam 800 bin alacagina 500 bin alacak. Sizde gidin sidik yaristirin. Sirf siz kariniza lüks araba hediye edeceksiniz diye para biriktirip formami alicam lan ben. Size benden 1 tl yok, 1 tl! Millet sirf koltuk sevdasina, ünvan ugruna baskan adayi oluyor. Galatasarayi düsünen yok arkadas. Bunu bilir bunu söylerim.