Sabri Sarıoğlu Resmen Göztepe'de

Reaksiyon puanı
626
Galatasaray'dan aytılan Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'inin yeni ekibi Göztepe ile sözleşme imzaladı.

manset-fotografi-351.jpg

Galatasaray’dan ayrılan Sabri Sarıoğlu başka bir Sarı Kırmızılı kulübe transfer oldu.

Göztepe’den yapılan resmi açıklama şöyle :

Son olarak Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladık.

26 Temmuz 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sabri Sarıoğlu altyapısında forma giydiği Galatasaray ile 2001 yılında sözleşme imzalayarak profesyonel futbol hayatına başladı. Takip eden 15 yıl boyunca Galatasaray forması giyen Sabri, burada 479 maçta forma giyerken 6 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa Şampiyonluğu olmak üzere 15 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Çeşitli yaş kategorilerinde toplam 151 kez milli formayı giyen Sabri Sarıoğlu’nun kariyerinde 44 A Milli Takım tecrübesi bulunuyor.

Sabri Sarıoğlu resmen Göztepe’de!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Helal olsun Sabri' ye yine sarı kırmızı renkleri bırakmadı bir BEŞİKTAŞ' lı olarak Sabri kardeşimize yeni takımında başarılar diliyorum.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Uzun yıllardır Galatasaray formasıyla az ter dökmedi. İyi veya kötü fark etmez, yeni takımında başarılar diliyorum.

Reaksiyon puanı
626
Başarılı olcağını sanmıyorum Göztepe niçin aldı ki :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyunculardan ziyade hocada hırs yok açıklamalarını konu olarak açmıştım bakarsanuz ne demek istediğimi anlarsınız.
Hocasını awp ile vurmak istiyorum geldiği günden beri tiksiniyorum.
Ben zaten 3 senedir Galatasaray'ı takip etmiyorum arada sırada bakıyorum denk gelirse falan işte nadir yani maç skorlarına bile bakmıyorum ama adam geldi ve beni tiksindirdi.