Sabri Sarıoğlu Premier Lig'e mi gidiyor?

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,858
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,318
Puanları
113
Yaş
39
sabri_sarioglu_premier_lig_e_mi_gidiyor_h67334_bf55f.jpg

Galatasaray
'ın emektar oyuncusu Sabri Sarıoğlu ve bazı oyuncularla sezon sonunda yolların ayrılacağı iddia edildi. Ayrıca Sabri'ye Premier Lig ekiplerinden bir takımın talip olduğu hatta prensipte anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesini uzatmama kararı aldığı Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu ve Emre Çolak'a teklif yağıyor.

HAMİT VE EMRE'YE DE CİDDİ TALİPLER VAR

Antalyaspor'un istediği Emre'nin gözünde ise İspanya Ligi var. Celta ve Deportivo'nun yanı sıra bir İspanyol takımı daha Emre'yi istiyor. Almanya'ya dönmeye karar veren Hamit kardeşinin formasını giydiği Augsburg ile prensip anlaşmasına vardı

SABRİ REİS PREMİER LİGE GİDİYOR

Asıl bombayı ise Sabri Reyiz patlatacak gibi duruyor. Galatasaray kendisine sözleşme yenileme teklif etse bile kabul etmemeyi kafaya koyan Sabri'nin Premier Lig'den bir takımla prensip anlaşmasına vardığı, sözleşme imzalamak için sezon sonunu beklediği bildirildi. Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamak istemediğini fakat bu şartlarda Galatasaray'da da kalamayacağını açıklayan Sabri anlaştığı Premier Lig takımının ismini ise sır gibi saklıyor.


 
Üst