Sabotaj steam de.

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
638
Arkadaşlar sabotaj hakkında ne düşümüyorsunuz.Steam de var artık.Yorumlarınızı alayım.

Reaksiyon puanı
427
Oyunu indirdim grafikler tarafında zulaya çok benziyor.P2W olmayan tek türk oyunu olarak geçiyor oyuna para yatırınca sadece susturucu skinler filan varmış denediğimde bir silah aldım uzakta bir kişi olunca scope açmadan onu vurmak gerçekten çok zor scope açayım diyorum bi açıyorum ekranın yarısı gitmiş hiç göremiyorum bu sefer adamlarda düz lazer scope var rahatlıkla görüp vuruyorlar bu bir örnek mesela bu yüzden P2W olduğunu yine düşünüyorum.(bu arada dürbün almak için ücret ödemek gerekiyor)

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,231
Oyunu oynadım. Açıkcası CS:GO oynayan biri olarak mekaniklerini pek beğendiğim söylenemez. Dürbünler oyun parası ile alınıyor. + basma gibi saçma sapan şeyler yok. Grafikleri kötünün bir iki tık üstü. Optimizasyon sıkıntılı cidden. Ramdan doymuyor. Ve bazı bugları var. Para çok az veriyor. (Kasa Vb. için.) Silahlar CS:GO gibi el başı para veriyor ona göre alıyorsun güzel olmuş. Fakat UE4 kullanıp böyle bir oyun yapmak :/ Grafikler çok daha iyi olabilirdi.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Oyunu indirdim grafikler tarafında zulaya çok benziyor.P2W olmayan tek türk oyunu olarak geçiyor oyuna para yatırınca sadece susturucu skinler filan varmış denediğimde bir silah aldım uzakta bir kişi olunca scope açmadan onu vurmak gerçekten çok zor scope açayım diyorum bi açıyorum ekranın yarısı gitmiş hiç göremiyorum bu sefer adamlarda düz lazer scope var rahatlıkla görüp vuruyorlar bu bir örnek mesela bu yüzden P2W olduğunu yine düşünüyorum.(bu arada dürbün almak için ücret ödemek gerekiyor)
kardeş okduum ve indirmekten vazgeçtim :) teşekkürler yani zula işte win for pay

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Arkadaşlar bunları yapımcı firmaya ulaşarak anlatabilirsiniz. Evet grafikleri kötü çünkü daha yerli olan çok az oyun var ve daha tecrübeli değiller.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Dürbünler maç kazanınca gelen kasalardanda çısilaha eklme yapmak çok saçma tamam ben yerli olan herşeyi desteklerim ama bu düpe düz insanların duygularını okşayıp para kazanmkatır (kasaları para ile alınma durumnu varsayıyorum )

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
638
Oyunu oynadım. Açıkcası CS:GO oynayan biri olarak mekaniklerini pek beğendiğim söylenemez. Dürbünler oyun parası ile alınıyor. + basma gibi saçma sapan şeyler yok. Grafikleri kötünün bir iki tık üstü. Optimizasyon sıkıntılı cidden. Ramdan doymuyor. Ve bazı bugları var. Para çok az veriyor. (Kasa Vb. için.) Silahlar CS:GO gibi el başı para veriyor ona göre alıyorsun güzel olmuş. Fakat UE4 kullanıp böyle bir oyun yapmak :/ Grafikler çok daha iyi olabilirdi.
Zamanla gelişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal oynamayacağım bir oyun.
Oyun gelişince fikriniz değişebilir.