Sabit Telefonsuz İnternet Bağlantısı İçin Sadece Tebligat Yeterli...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
benim vermediğim enayi param yüzümden evime hırsız girecek hep benim suçum :(

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
En kısa zamanda gerçekleşir inşallah.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Katılımcılar ADİL olalım, zira sapla samanı karıştırmayalım.
- Telekomun sabit hat zorunluluğu bir zulümdü ve artık bu haksızlığın sonuna gelindi,
- Lakin ben pek de beklenildiği gibi sabit hatlarını iptal edeceklerin, hatırı sayılır miktarlarda olacağını zannetmiyorum. O kadar çok iptalin olmasını ayrıca istemem, zira oradan ekmek yiyen yurttaşlarımızı da görmemezlikten gelemeyiz, Bana Ne? demek , İşsiz ordusuna binleri ilave edipde vah vah etmenin anlamı yok.
Hırsızlığa en yakın olan kesim işsiz kesimdir. Yarın bugün senin-benim-onun evine giren hırsızlardan şikayetçi ol! Amma bir de bu işsizliğe verdiğin desteğide gözardı etme. Yapabiliyorsan birinin karnını doyur.
- Yahu banane ben kendi menfaatimi düşünürüm diyorsan eyvallah!..
- Sözün özü Sabit hattını iptal ettirende ettirmeyende haklıdır. Sadece bunu bir hırsla yapmayalım, gözüdönmüşler gibi davranıpda " Batarsa batsın demeyelim" zira ucu mutlaka bize veya yakınımıza dayanır. Üzülürüzde üzüldüğümüzle kalırız. saygılarımla.

bu vatandaşa sabit hat zorunlu olsun, sabit ücret 100 TL olsun, görsün işsizlik neymiş, alın teriyle kazanılan parayı telekoma dökmek neymiş.

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
telekom öyle veya böyle,o parayı bizden tahsil edecek.yalın adsl fiyatları diye bir şey duymamış gibi yorumlar yapılıyor.işin türkçesi şu ki,telekom sağ yanak aşındıysa,bende sol yanaktan öperim,sizimi kıracağım diyor.ama illa öpecek,cuk cuk cuk....

kara55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonsuz internet varmı yokmu lütfen biri söylesin, ben telekom müdürlüğüne sürekli gidemiyorum. Bana biraz uzak, nettede aradım biraz varmı diye net bi cevaba ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar telefonsuz internet varmı yokmu lütfen biri söylesin, ben telekom müdürlüğüne sürekli gidemiyorum. Bana biraz uzak, nettede aradım biraz varmı diye net bi cevaba ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Henuz kesinlesmis bir durum yok su anda. Turk telekom un yalin ADSL ici talep etmis oldugu ucret telefonun sabit ucretinden de fazla, fakat sektor 5-7 tl civarinda bir ucretin olmasi yonunde gorus bildirmis. Ayrintilar burada. Yalin ADSL ile ilgili yazilar ise burada.

sahanne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- Telekomun sabit hat zorunluluğu bir zulümdü ve artık bu haksızlığın sonuna gelindi,
- Lakin ben pek de beklenildiği gibi sabit hatlarını iptal edeceklerin, hatırı sayılır miktarlarda olacağını zannetmiyorum. O kadar çok iptalin olmasını ayrıca istemem, zira oradan ekmek yiyen yurttaşlarımızı da görmemezlikten gelemeyiz, Bana Ne? demek , İşsiz ordusuna binleri ilave edipde vah vah etmenin anlamı yok.
Hırsızlığa en yakın olan kesim işsiz kesimdir. Yarın bugün senin-benim-onun evine giren hırsızlardan şikayetçi ol! Amma bir de bu işsizliğe verdiğin desteğide gözardı etme. Yapabiliyorsan birinin karnını doyur.
- Sözün özü Sabit hattını iptal ettirende ettirmeyende haklıdır. Sadece bunu bir hırsla yapmayalım, gözüdönmüşler gibi davranıpda " Batarsa batsın demeyelim" zira ucu mutlaka bize veya yakınımıza dayanır. Üzülürüzde üzüldüğümüzle kalırız. saygılarımla.

Arkadaş ''Alice Harikalar Diyarı''ndan yazıyor galiba.Siz nerde yaşıyorsunuz kardeşim.Bu kadar saçma mesaj yazılamaz.Bu söylediklerinize emin olun kargalar çok gülmüştür.Milleti bir kene gibi emmeye alışmış kurum öyle bir çırpıda gelirinden vazgeçebilir mi?
Nitekim vazgeçmemiş te.Şu an ''yalın internet'' diye sözde telefonsuz internet uygulaması var amaaa(dikkat) 10 TL cik sabit ücret varr.Güya telefon parası vermeyeceğiz.Bir de ballandıra ballandıra reklam yaparlar telefonsuz internet diye..

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok büyük umutlarla sabit hat ücretinin kalkmasını bekliyorsunuz ancak kazığın sadece adı değişecek yalın ADSL kullanım ücreti diye bir ücret alınacağından ve bunun aşağı yukarı sabit hat ücretine tekabül edeceğinden kimsenin haberi yok anlaşılan:(

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yok ADSL kullanım ücreti alınabilir cüzi miktarlarda ama siz misiniz bunu isteyen diyerekten eskiden "sabit telefon ücreti + internet aboneliği" nden daha fazla olan "adsl kullanım ücreti + internet aboneliği" miktarında para alınması doğru değil. Amaç insanları caydırıp sabit hatlarından vazgeçirtmemek. Belki hız yükseltmeleri ile bunu yansıtmadıklarını düşündüler ama yükseltilen hızlara rağmen ulaşılan hızlar ortada. Kaldı ki sabit alının ücret aynı düşük hızı (1 mbit kotasız ) isteyen için artmış durumda.

sahanne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ADSL kullanım ücreti alınabilir cüzi miktarlarda ama siz misiniz bunu isteyen diyerekten eskiden "sabit telefon ücreti + internet aboneliği" nden daha fazla olan "adsl kullanım ücreti + internet aboneliği" miktarında para alınması doğru değil. Amaç insanları caydırıp sabit hatlarından vazgeçirtmemek. Belki hız yükseltmeleri ile bunu yansıtmadıklarını düşündüler ama yükseltilen hızlara rağmen ulaşılan hızlar ortada. Kaldı ki sabit alının ücret aynı düşük hızı (1 mbit kotasız ) isteyen için artmış durumda.

Haklısın kardeşim,insanların çoğu bu konuda bilinçli değil.Kurum da bunun farkında zaten.İnsanlara gerizekalı ya da aptal muamelesi yapıyorlar.Kendi ayıplarını örtbas etmek için.Telekomun kablolarının kaldırabileceği hız belli zaten.O hızdan yukarısına tarife koymuşlar ama sırf milleti yolmak için.Çünkü o tarifenin hızına ulaşmak mevcut telekom kablolarıyla mümkün değil.
Geçenlerde bulunduğum semtte internet problemi yaşandı herkesin interneti 2 ay kesintiye uğradı fatura geliyor ama.Neyse yüz defa aradık çağrı merkezini sanki biz dağda yaşıyormuşuz gibi yok splitteri kontrol edin,modemi kapatın açın vs. saçmalık.En son ekip geldi bina içi kalosu bozuk bizim hattımızda problem yok dediler.1 hafta sonra da internet geldi.Şu an sorun yok.Daha sonra öğrendikki telekom hatlarında problem varmış.O zaman söyleyin kardeşim sorunu çözmeye çalışıyoruz diye,neden kendi kusurunuzu örtmek için insanları suçluyorsunuz..

lewiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merak etmeyin tt işini bilir adamların müşteri hizmetleri bile ücretli fişi çeker takar bizde ararız ne oluyo diye :) kısacası bi yerden çıkarırlar

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89

tarafsız yorum yapıcam olaya farklı açıdan bakıcam diye uğraşmışsın ama olmamış :)

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pek fazla olmaz diye söylemiş bir arkadaş ama öğrenci evlerinin çoğu sadece net kullanıyor telefonla işleri yok bu karar çıkarsa ne kadar öğrenci varsa hepsi iptal ettirir sadece öğrenciler açısından konuşuyorum ki sadece öğrencilerin iptal ettirmesi de yeterli miktarda zarara uğratır herhalde telekomu

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
yalın adsl dedikleri şey sabit telefon hattı vermiyorlar ama verdiğin parayı tekrar vermeye devam ediyorsun nerde kaldı bunu yalınlığı .Resmen yalın değil kazık ADSL derim ben buna. internet üzerinden fiyatları karşılaştırın değişen hiçbir şey yok her halukarde cebimizden çıkaracakalar o parayı.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
2 sene geçmiş konu üstünden .

m.emek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin gibi insanlar daha beter tarifeler hak ediyorlar
hatta en beter
Arkadaşlar lütfen görüşlere saygı duyarım.Elbette arkadaş düşüncesini söylemiş.Ben sizden daha çok istiyorum sabit telefonların kaldırılması.çünkü net 30 TL ama tel 20 TL ödüyorum...

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sabit ücret saçmalığı halen devam ediyor... ilk yorumlardada belirttiğim gibi... öyle bir sabit ücret geldiki telefon bağlatsan daha karlı...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21

Şaka mısın birader? :D
İşsizliğe senin gibi çözüm bulanı da ilk kez görüyorum. :D

Toplum tüketim toplumu olmuş, üretmiyoruz, ucu sana bana dokunur diyor. Ucu dokundu dokunduğu kadar aç gözlerini de bi bakıver. :hammer: