Sabit hattımı dondursam interneti kullanabilirmiyim

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sabit hattımı dondursam interneti kullanabilirmiyim ? Bilen varmı ttnet e sordum olur dedi telekoma sordum olmaz dedi :crying:

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sadece 3 ay yilda sanirim toplam 3 veya belki 4 ay oyle bi sinir var okadar dondurabiliyosun. onun harici iptal ederse 15 liraya telefonsuz net de veriyolar . ama 15 lira telefon hattinin parsini her ay internet+15 olarak oduyosun :P

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yalın DSL kullanırsın. Hattının olmasına gerek yok. Ama herhangi bir kampanyadaysan yalın DSL'e geçişinde önceki kampanyandan ayrıldığın için (ADSL içeren) kampanya iptal bedeli tahakkuk ettirebilirler. Sor bakalım taahhüt var mıymış ona göre geçiş yap.

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
soru tam anlaşılmadı galiba hattımı dondurup interneti kullanmaya devam edebilirmiyim ; yalın internetin de sabit ücreti var ben konuşmadığım halde para ödüyorum 23 tl. Kimseye taahhütte bulunmadım. Ev avantaj tarifesinden çıkarmıyorlar artık. Altı ay da olsa kurtulmak istiyorum ??

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
soru tam anlaşılmadı galiba hattımı dondurup interneti kullanmaya devam edebilirmiyim ; yalın internetin de sabit ücreti var ben konuşmadığım halde para ödüyorum 23 tl. Kimseye taahhütte bulunmadım. Ev avantaj tarifesinden çıkarmıyorlar artık. Altı ay da olsa kurtulmak istiyorum ??
kullanabilirsin ama dedigim gibi 3 ay gibi bi sure limiti var bitince hattin otomatik acilir ve paralar ucmaya gene basliycak :P
adamlar demis abi bunlarda paralar cogalirsa alimallah bogulurlar paralarin icinde sunlara otomatik bi barajlardaki gibi dazla parayi akiticak bi sistem kuralim demisler yani turkcesi :D

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sistemdeki güncellemelerden dolayı hiç bi işlem yapamıyorlarmış yarın bi denerim inşallah dediğin gibidir

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kullanabilirsin ama dedigim gibi 3 ay gibi bi sure limiti var bitince hattin otomatik acilir ve paralar ucmaya gene basliycak :P
adamlar demis abi bunlarda paralar cogalirsa alimallah bogulurlar paralarin icinde sunlara otomatik bi barajlardaki gibi dazla parayi akiticak bi sistem kuralim demisler yani turkcesi :D

"telefon hattımı dondurduğum takdirde internetin faturası gelmeye devam edecekmiş ama kullanamıyacakmışım" on kere aradım turktelekom müşteri hizmetlerini hepsi aynı şeyi söyledi..

Ben dondurdum internetide kullanıyorum diyen bi babayiğit varmı forumda :D

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kapatmalar 6 aylık oluyor....ttnet interneti kullanamazsın çünkü aynı hattı kullanıyor dedi..müş.hızmetlerinde bir yakınım çalışıyor ona sordum oda üst makamlara sordu kullanamaz dendi...ben elin anlattıklarını ilettim...
sonuç kullanamıyormuşuz...