Sabit disklerde varsayilan ara...

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabit diskleri acmaya calistigimda karsima Ara.. geliyor. Googlede bayagi arastirmama ragmen sorunu düzeltemedim.Exploreri kullanip yeniden komut yaratmak istemiyorum, cunku öyle yapinca ayri pencerede aciliyor. Ilgilenenlere simdiden tskler.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu sorun daha önceden varmıydı yoksa yenimi oldu eger problem yeni olduysa sistem geri yüklemeyi denermisin?

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tahmin ediyorumki virüs bulaşmış ve konuyla ilgili forumda arama yap sorunun çeöümü var.

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahmin ediyorumki virüs bulaşmış ve konuyla ilgili forumda arama yap sorunun çeöümü var.

Sorun bulaşan virüsü sildikten sonra basladi zaten.

Bikez daha basima gelmisti bu olay, düzeltmistim ama simdi hatirlayamadim.

xasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
la zaten verdiğin link virus bulaştırıyor.keser orak :)

xasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saptımı sence, yazık ama konuyu at ortaya sonra sapmasın de, nasıl sapmasın hele avatara bak ayıp ama burda aile var.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kaspersky ile Tarat Sistemini ve Temizle . En sonda Windows Doctor Veya ASC ile Kayıt Kütüğünü düzelt.!

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky ile Tarat Sistemini ve Temizle . En sonda Windows Doctor Veya ASC ile Kayıt Kütüğünü düzelt.!

Tskler ama olmadı. Bu sorun autorun.inf virüsünü temizledikten sonra ortaya cikti. Kayit defteriyle ilgili bi sorun galiba...

ridvangurler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz o açılmayan sabit diske girin oranın içerisindeyken Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm daha sonra Korunan işletim sistemi öğelerini gizle(önerilen)diye bi seçenek var oradaki işareti kaldırın windowsu açıp kapatın tekrar aynı şeçeneği işaretleyin düzelir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Megatron nereden biliyon hallolacağını belki virüs değil başka birşey.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kayıt defterine ulaşamıyosan yada gizli dosyaları göstermiyosa combofix hallediyo megatronun dediği gibi ama ben sabitdiske girebiliyodum yinede dene bence küçük bi program 2 dakkada bitiriyo işini

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizin hepsini denedim, Googlede falanda cok arastirdim ama cozumu yoktu. Bende baska bir bilgisayarin regeditinden root kısmını kaydettim, gelip kendi pcmde actim, daha sonra ccleaner ile sorunlari tarattim, sorun halloldu. Bu sorun virüsü sildikten sonra basima gelmisti. Ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler.