Yardım Sabit disk kullanıyorum ama disk kullanımım sürekli %100 e çıkıyor bir türlü inmiyor ve arkada çalışan hiçbir uygulama yok

Emir3218

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cmd açıp chkdsk yaptım windows search ü kapattım sysmaini(superfetch) kapattım daha ne yapmam gerekiyor üstelik bu bir hard disk değil ayrıca hiçbir şey açamıyorum donup duruyor

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
sabit disk hangi islem icin %100 gosteriyor, ya da programlardaki dagilimi nedir?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
cmd açıp chkdsk yaptım windows search ü kapattım sysmaini(superfetch) kapattım daha ne yapmam gerekiyor üstelik bu bir hard disk değil ayrıca hiçbir şey açamıyorum donup duruyor
HDD'lerde olan bir şey %100 disk kullanımı. SSD satın alıp, Windows'u SSD'ye kurmanız gerekiyor %100 disk kullanımından kurtulmak için.

Emir3218

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabit disk hangi islem icin %100 gosteriyor, ya da programlardaki dagilimi nedir?
hiçbir işlem için %100 göstermiyor fakat sorun benim ssd deymiş durumuna baktım baya kötü halde yenisini alıcam kısaca yine de sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDD'lerde olan bir şey %100 disk kullanımı. SSD satın alıp, Windows'u SSD'ye kurmanız gerekiyor %100 disk kullanımından kurtulmak için.
windows ssd de kurulu zaten benim harddisk im yok sorun ssd deymiş bitmiş ölmüş ssd yenisini alıcam anlaşılan yine de sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerek kalmadı beyler sağolun