Saati 5 bin dolar - Audrina Patridge

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
audrinapatridge1.jpg

Saati 5 bin dolar!

'The Hills'in yıldızı Audrina Patridge, haftasonu Malibu sahillerindeydi. 'The Hills' dizisinin yıldızı Audrina Patridge,her zaman seksi pozlarıyla dikkat çekti ancak bu kez bu seksi pozları çektirip eğlenceli vakit geçirmek ona pahalıya patladı!

Patridge, geçtiğimiz haftasonu Kaliforniya'daki Malibu sahilleri'nde yer alan Malibu beach house'a gitti. Serinlemek için bol bol yüzüp soğuk içecekler içen güzel yıldız, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ancak tüm bu eğlencenin bedeli epeyce fazlaydı. Seksi Audrina bu eğlencenin saatine tam 5 bin dolar ödedi!

Versinler bana günlük 100 dolar sabah aksam calısayım :)

kaynak

Saati 5 bin dolar! - Mynet Haber

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu mynette iyice bulvar gazetesine dönmeye başladı onun saati bu kadar para al çıplak resim, bunun elbisesi böyle al böyle resim eskiden çok girerdim ama bu değişim sonrası adım bile atmıyorum siteye sinir oldum iyice

bu arada mynet yönetimine söylemek lazım memcük ucları görüren resimler vermişler bu hanımefendinin patrick görmesin uçurur aynen

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
millet açlıktan geberiyo bu gitmiş saati 5 bin dolar olan eylence ile ugraşıyo, ondan sonrada olanlar oluyo

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu mynette iyice bulvar gazetesine dönmeye başladı onun saati bu kadar para al çıplak resim, bunun elbisesi böyle al böyle resim eskiden çok girerdim ama bu değişim sonrası adım bile atmıyorum siteye sinir oldum iyice

bu arada mynet yönetimine söylemek lazım memcük ucları görüren resimler vermişler bu hanımefendinin patrick görmesin uçurur aynen

Süper söylemişsin. Son zamanlarda duyduğum en doğru laf! Helal :-)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ne güzel bişe ya, şunu avatarına koysana napcan onun avatarını.. Off off.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ilk resimdeki sağdaki sarışın hanım da saati 3 bin dolardan tatil yapar gibi geldi bana :D