SmH51
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Hocam paralel ithalat ürün olduğunu nereden anladınız. Herhangi bir yazı mı var?Dikkatli olun. Paralel ithalat ürünleri indirmişler.
Çok çılgın indirim miş
Üst modeli çıkan, eski modeli elde kalan herşeyi satmışlar maşallah.
Neden Hocam?Bana n11 demeyin. 12, 13 falan diyin.
Ne kadar eski modellerde olsa, ürünler diğer yerlere göre uygun gibi gözüküyor. :clap:
Haklısın,normalde öyle olması gerekiyor ama şimdiye kadar öyle bir firma görmedim. Her hafta sonu %25 indirim yapanlardan başka Oda iyice baygınlık verdi bana.Büyük firmalarda indirim şöyle yapılır.
3 tane gerçekten indirim yapılan ürün seçilir.
Yanına 10 tane fiyatı en düşüğe yanaştırılmış ürün konur.
Oldu sana çılgın kampanya, çılgın indirim.
Distrubitor Garantili demiş.Hocam paralel ithalat ürün olduğunu nereden anladınız. Herhangi bir yazı mı var?
Hocam kusura bakmayın cahilliğime verin Distrubitor garanti diyince Paralel İthalat mı oluyor?Distrubitor Garantili demiş.
Neden Hocam?
Bende almıştım halıdan 1.500 tl lik halı 1 tl ye düşmüştü. Ancak göndermeyecekleri belliydi. Fiyat hatasından dolayı iptal ettiler. Yazık oldu.1 Liraya halı dağıttılar sınırlı stok falan bilmem ne, alan aldı bende dahil. Sonra ödeme onaylandı kargo bekleniyor diye mail geldi. Daha sonra kargo beklerken fiyat hatası diye tekrar bi mail attılar. Adamla dalga geçiyorlar resmen.