1 hafta önce bir konu açmıştım ryzen 5500 satın aldım ama performansı pek yeterli değil diye 3600 daha iyiymiş bende bu sebebden dolayı geri iade etmek istedim ancak mağza iade edemezsiniz dedi. Satıcı sözleşmesini okudum "14 gün içerisinde alıcı hiç bir gerekçe göstermeksizin cayma hakkında bulunabilir" ibaresini n11.com müşteri hizmlerine söyledim ve dava açarım dediğim an hemen mağzayla iletişime geçip iadeyi kabul ettirdiler. Bende güzelce kargolayıp iade ettim iadem perşembe günü saat 11.43 gibi ellerine ulaşmış ama hiç bir bilgi verilmedi ve cuma günü saat 17.45de bir kargo mesajı geldi "ürününüzü teslim aldık" durumu anladım iadem rededildi ama nedenini anlamadım açıklama kısmına baktığımda mağza bana "ürünün pimleri yanlış kullanımdan ötürü eğilmiş" dedi ancak ben yanlış kullanmadım ve sadece 2 el cs go deneme maçı attım tekrardan mağzayla iletişime geçtiğimde mağza bana "ürünü ters olarak kabına koyduğunuz için pimleri yamulmuş" dedi ancak ters olarak işlemci kabına koysam kap kapanmıyor iki dediğide tutarsızdı hemen gidip tüketici heyetine başvurdum ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum ayrıca pimlerin en köşelerini kendisi yamultmuş ama elimde kanıt yok sadece lafım var onada inan yok
ayrıca n11.com hiç bir türlü destekde bulunmadı hep geçiştirdi oradan alışveriş yapıp yapmamak size kalmış ama iade etme kısmında bir çok kişi sorun yaşamış kısacası durduk yere hem 2500TL hemde işlemciden olduk
mağznın adı TekTeks

mağznın adı TekTeks