Sa Arkadaşlar Yardım Edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sartac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sartac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spyware Doctor 6.0 tam sürümünü kullanan varmı? vede sorunsuz nasıl indiririm,türkçesi varmı
yardım ederseniz sevinirim(güncelleme key vs sorunsuz olursa sevinirim)
...
...
...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ne diyon Koç . Sen Yanlış Forumda Takılıyon .!!! Kimsiiiinn Sennnnn.!!! Çık Dışarı Çııkkkk

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Forumda İLLEGAL Paylaşımlar Yasaktır .

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konuyla ilgisiz olan mesaj yazmakta yasak.
Kardeş benim yazdığım bu mesajı yazmakta yasak, uyarı yapmak moderatörün görevi.
Yasak, yasak, yasak, yasak, yasakta yasak...

Sartac, arkadaşım. İstediğin yardım ne biliyormusun? Bir tane şirketin bir araya gelip yazmış olduğu, o kadar emeğin harcanmış olduğu ve yılların büyük tecrübelerle bir araya geliştirip oluşturmuş olduğu bu emeği, bu programı bizden bedava olarak istiyorsun. Sence bu programı yapan herifler, bunca emeğin parasını haketmiyor mu?

Sen 2 dakikada bize, hiç bi emek göstermeden direk bu programı istiyorum diyosun, bizde diyoruz ki bare iki dakika emek göster, bizde emeğinin karşılığını verelim. Sen çıkıp bize " terbiyesiz " diyosun?

Soruyorum sana, " bu program için harcanan emekleri hiçe sayıp programı bedava kullanmak mı terbiyesizlik? " , " emeği hiçe sayıp parayla programı al demek mi terbiyesizlik " ?

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nasıl ucmak istersin Vip? Normal?
Sen diyorsunki armut piş ağzıma düş...
Burda illegal yasak.Bişi lazımsa önce aramayı bulmayı öğren..
Yardım istemeyide duzgunce öğren..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Konuyla ilgisiz olan mesaj yazmakta yasak.
Kardeş benim yazdığım bu mesajı yazmakta yasak, uyarı yapmak moderatörün görevi.
Yasak, yasak, yasak, yasak, yasakta yasak...

Sartac, arkadaşım. İstediğin yardım ne biliyormusun? Bir tane şirketin bir araya gelip yazmış olduğu, o kadar emeğin harcanmış olduğu ve yılların büyük tecrübelerle bir araya geliştirip oluşturmuş olduğu bu emeği, bu programı bizden bedava olarak istiyorsun. Sence bu programı yapan herifler, bunca emeğin parasını haketmiyor mu?

Sen 2 dakikada bize, hiç bi emek göstermeden direk bu programı istiyorum diyosun, bizde diyoruz ki bare iki dakika emek göster, bizde emeğinin karşılığını verelim. Sen çıkıp bize " terbiyesiz " diyosun?

Soruyorum sana, " bu program için harcanan emekleri hiçe sayıp programı bedava kullanmak mı terbiyesizlik? " , " emeği hiçe sayıp parayla programı al demek mi terbiyesizlik " ?
abi çok güzel yazmışsın

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Forum kurallarını okumadan girince böyle oluyo
Lütfen kurallara dikkat edelim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...