S9 Plus kamerası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lauras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lauras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar telefonu belli bir süre bende kullandım ama verdiğim paranın hakkını vermediği kanısına vardım ve geri sattım. Şimdi size sorum şu piyasada kaç tl ye alabilceğimiz bir kamera s9 plus tan daha güzel fotoğraf performansı verir? Tavsiyelerinizi bekliyorum, taşınabilirliği kolay olursa iyi olur.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Evet arkadaslar telefonu belli bir süre bende kullandım ama verdiğim paranın hakkını vermediği kanısına vardım ve geri sattım. Şimdi size sorum şu piyasada kaç tl ye alabilceğimiz bir kamera s9 plus tan daha güzel fotoğraf performansı verir? Tavsiyelerinizi bekliyorum, taşınabilirliği kolay olursa iyi olur.
Huawei P20 Pro alabilirsin.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşım fotoğraf için performans istiyorsan fotoğraf makinesi alırsın.

Diğer türlü amiral gemisi konumundaki cihazların birbirinden çok da bir farkı yok.

Hemen hemen herkes yan uygulamalar ile fotoğraflarını daha beğenilir bir hale getiriyor.

Lauras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei P20 Pro alabilirsin.
video karşılaştırmasını izledim hocam s9 plus optik görüntü sabitleyicisinin daha iyi olması sayesinde daha detaylı bir çekim yapıyor. Ayrıca harici bir kamera tavsiyesi istiyorum suanda xiaomi nin redmi note 4 telefonunu aldım ve kamera dışında bana daha güzel bi performans verdi :D s9 plus günde 3 kez sarj etmekten yorulmuştum. Şuan tek sarjla günü rahat bitiriyorum.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Diğer türlü amiral gemisi konumundaki cihazların birbirinden çok da bir farkı yok.

Hemen hemen herkes yan uygulamalar ile fotoğraflarını daha beğenilir bir hale getiriyor.
Evet hocam bende kamera tavsiyesi istedim. Kameralar hakkında bilgim yok o yüzden telefonla kıyasladım.

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
video karşılaştırmasını izledim hocam s9 plus optik görüntü sabitleyicisinin daha iyi olması sayesinde daha detaylı bir çekim yapıyor. Ayrıca harici bir kamera tavsiyesi istiyorum suanda xiaomi nin redmi note 4 telefonunu aldım ve kamera dışında bana daha güzel bi performans verdi :D s9 plus günde 3 kez sarj etmekten yorulmuştum. Şuan tek sarjla günü rahat bitiriyorum.
Kamera konusunda OIS performans bakımından en iyisi S9+ net ve gece çekim bakımından en iyiside p20 pro. Bu telefonların kamera performansını beğenmiyorsanız iyi bir fotoğraf makinesi alın kendinize.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Güzel dostum, bir telefonu kamerası için alıcaksan asla ama asla kim ne derse dinle ama uygulama. Neden mi ?

Senin görmek istediğin önemli olandır. Mesela bana göre S9+ kamerası çok iyi p20 Pro nun kamerası kötü olabilir. Ama sana görede tam tersi.
O yüzden karşılaştırma videolarını izleyip kararı senin vermen lazım.

Bu arada merakımdan soruyorum bunu S9+ u 2. elde ne kadra sattınız ?

Son düzenleme:

Lauras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Evet hocam bende kamera tavsiyesi istedim
Güzel dostum, bir telefonu kamerası için alıcaksan asla ama asla kim ne derse dinle ama uygulama. Neden mi ?

Senin görmek istediğin önemli olandır. Mesela bana göre S9+ kamerası çok iyi p20 Pro nun kamerası kötü olabilir. Ama sana görede tam tersi.
O yüzden karşılaştırma videolarını izleyip kararı senin vermen lazım.

Bu arada merakımdan soruyorum bunu S9+ u 2. elde ne kadra sattınız ?
3850 hocam 1.5 ay kullandım temizdi cihaz

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Piyasanin en iyi kamerali telefonlari p20 pro ve s9 plus ben note8 kullaniyorum 7 ay oldu alali ve 3 sene daha kullanmayo düşünüyorum ileride yeni telefon alirsam ıphone alicam bu samsung sevmediğimden değil cok da memnunum note8den ama apple ekosistemini daha cok seviyorum