S9+ Hızlı Şarj Sorunu

bhdrrtoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar, Yeni bir Galaxy S9 Plus satın aldım. fakat kutudan çıkan şarj 30dk da %28 dolduruyor. %100 e ise yaklaşık 130dk da ulaşıyor. normalde 30dk da %50 dolması gerekmiyor mu? bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Öncelikle merhabalar, Yeni bir Galaxy S9 Plus satın aldım. fakat kutudan çıkan şarj 30dk da %28 dolduruyor. %100 e ise yaklaşık 130dk da ulaşıyor. normalde 30dk da %50 dolması gerekmiyor mu? bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Ayarlara gir ordan pile orda üstte 3 nokta var oraya tıkla hızlı şarjı aktif et

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Ayarlar - Cihaz Bakımı - Pil - Sağ Üst Üç Nokta - Gelişmiş Ayarlar - Hızlı Kablolu Şarj ve Hızlı Kablosuz Şarj aktif ettiniz mi ? ?

bhdrrtoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar - Cihaz Bakımı - Pil - Sağ Üst Üç Nokta - Gelişmiş Ayarlar - Hızlı Kablolu Şarj ve Hızlı Kablosuz Şarj aktif ettiniz mi ? ?
Bu söylediğinizi müşteri hizmetleri de kontrol ettirdi ve aktif durumda ama sorun devam ediyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ekli dosyayı görüntüle 45636

Bu arada sedece hızlı kablolu şarj var hızlı kablosuz şarj seçeneği yok

Son düzenleme:

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Bu söylediğinizi müşteri hizmetleri de kontrol ettirdi ve aktif durumda ama sorun devam ediyor

Ekli dosyayı görüntüle 45636

Bu arada sedece hızlı kablolu şarj var hızlı kablosuz şarj seçeneği yok
Hızlı Kablosuz Şarj, Kablosuz Şarj üzerine koyduğunuz aktif olur.

bhdrrtoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sorun nereden kaynaklanıyor sizce 30dk da %50 dolması lazım telefon daha 1 haftalık bile değil. başka bir çözüm var mıdır acaba

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
peki sorun nereden kaynaklanıyor sizce 30dk da %50 dolması lazım telefon daha 1 haftalık bile değil. başka bir çözüm var mıdır acaba
Vallahi açıkçası servise verin diyeceğim ama telefonun akıbeti belli olmaz.
Mümkün olursa değişim isteyin, çünkü 130 dakika yani 2 saat 10 dakika hızlı şarj süresi hiç normal değil.

bhdrrtoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buradaki videoda 2 saat 33 dk da şarj olduğu görülüyor. Bu durumda bir sorun yok benim telefonumda ama bu nasıl hızlı şarj o_O

bhdrrtoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende anlamadım işte. daha alalı 1 hafta olmadı servise de vermek istemiyorum. umarım bir çözüm bulabilirim :confused:

freeze946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende snapdragonlu var. Ben de ayni sorunu yasiyorum. Ben amerikada yasadigim icin en son acaba 110 voltuk prizlerden dolayi mi boyle oluyor diye dusunmeye bile baslamistim. Ben sarja ilk taktigim zaman hizli sarj ediliyor diye gosteriyor. 3-5 dakika sonra kontrol ediyorum. Kablolu sarj ediliyor diye gosteriyor. Note 5 kullaniyordum bundan once. O bundan 2 kat hizli sarj oluyordu. Bir de benim cihazda donma ve kasma cok oluyor. Sarji da hizli bitiyor. Telefonda gereksoz uygulamam yok. Oyun oynamiyorum.